• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
Napište svůj komentář k receptu

Fofr lívance

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fofr lívance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,30
      l mléko
    • 0,30
      l hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 0,30
      l jablka
    • marmeláda
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme a smažíme malé lívanečky.
2
Mažeme marmeládou a zdobíme šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr koláč

Fofr koláč

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana | 27. 1. 2015 13:15

    Moc děkuji za recept, rychlý, výborný, lívance jsou nadýchané. Jen jsem dala trochu cukru a soli. Ale fakt je špetku. Jiné už nebudu dělat. Díky.

  • Kozoroh | 3. 11. 2012 18:51

    Rychlé, snadné, levné, perfektní.

  • hanca | 2. 9. 2012 23:04

    livanecky delam klasicky pul litru tepleho mleka pul kostky drozdi 3 lzice cukru nebo 2 a vanilkovy spetku soli 1vejce strouhanou citr, kuru a asi 25 dkg hladke mouky,testo na livanecky ochucuji pokazde nejakym ovocem,nejchutnejsi jsou rozmackane banany,nebo strouhana jablka na hrubo,staci i mrkev na jemno,jde tam jakekoli ovoce,je to mnamka jak rika ma kamoska,zdobime bezne bud skoricovym cukrem nebo zakysanou smetanou a dzemem nebo marmoska a tvrdy tvaroh,dobrou chut

  • Adolf | 5. 2. 2011 16:53

    A na čem je to nejlepší smažit...?

  • Tereza T
    Tereza T | 8. 12. 2010 12:46

    Dobrý den, cukr v tomto receptu nikdy nebyl i ve staré verzi je bez něj. Hezký den

  • CassIsHell
    CassIsHell | 8. 12. 2010 01:45

    nějak mi v receptu chybí cukr.... kam zmizel??? :-\

  • Rozkrad Poklad | 6. 3. 2010 18:04

    Lívance jsou super. Nejlepší na nich je že nepotřebujete droždí. Neměl jsem jablka tak jem tam fal půhrnku ovesných vloček. S javorovým sirupem není nic lepšího;)

  • Petra Kollinová | 5. 9. 2008 11:01

    Vyzkoušela jsem recept podle návodu Janika. Potřebovala jsem něco hodně rychlého a tohle se mi líbilo. Těsto bylo nádherně nadýchané, ale ouha. Vůbec to nešlo smažit, připalovalo se to a bylo to strašně nacucané tukem. A chuťově to bylo strašně sladké, cukr i jablka, myslím, že stačí buď jedno nebo druhé.Klasické kynuté lívance se smaží úplně jinak. Zkoušela jsem i lívance z acidofilního mléka a ty byly super.

  • Petr Bradáč | 24. 2. 2008 14:20

    Pro Zdenu :http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JNNOOMRNL&id_kategorie=JNLNISD5

  • Airan | 20. 10. 2006 13:51

    Zdenko, zadejte si je do vyhledavace, jsou tady urcite - uz jsem je delala, akorat si nepamatuji kdo je sem vlozil:-)))

  • Zdena | 19. 10. 2006 13:27

    kde najdu recept na ty livance Vlasty Buriana?

  • Mila Kořínková | 5. 6. 2006 21:12

    Evčo a Petro, zkuste Lívanečky Vlasty Buriana,naše rodina se po nich může utlouct.

  • Pedro - | 5. 6. 2006 19:11

    Jsou skvělé. Maminka nám je udělala, bylo to za 7 minut hotové a velmi dobré. Dokonce zbylo i na tatínka a maminka si na nich také pochutnala. PS: Dejete si je bez jablek s cukrem a skořicí - to je fakt good.

  • Veronika | 4. 2. 2006 14:01

    Janik, výborné so snehom ...

  • Janik | 21. 10. 2005 22:18

    Ja je delam takhle a jsou vyborne.Utreme 3 zloutky se 3 lzicemi mouck.cukru.Pridame 1/4 l mleka,150g hrube mouky s 1/2 praskem do peciva a oloupana a nastrohana jablka.Nakonec uslehany snih.Ja k nim delam omacku z jahod,zakysanou smetanou a uslehanou slehackou.Podle chuti osladim,popripade pridam i jahodovou marmeladu.Studene na druhy den jsou vynikajici

  • Petra Lexová | 21. 10. 2005 16:30

    Netušila jsem,že se lívance mohou dělat i s jablky.Příjemě mě to překvapilo.Sice jablka nejsou tolika cítit,ale těsto je vláčnější.

  • Lenka | 21. 10. 2005 14:55

    Jablka asi cítit nebudou, ale těsto bude kypřejší a mokřejší.

  • Evča | 8. 9. 2005 18:58

    Recept mě zklamal. Jablka jsem vůbec necítila. Chutnalo to jako obyčejné lívance a navíc neslané a nesladké.

  • Laďka Svobodová | 22. 5. 2005 19:51

    Recept na lívance jsem objevila asi v únoru (2005) od té doby už jsem je rodině hodněkrát dělala (někdy i bez jablek). Je to fakt rychlovka a dobrota.

  • Lenka Matonohova | 22. 11. 2004 11:00

    rychle-5 minut pripravy,syte a vyborne

  • klokanek | 16. 11. 2004 20:24

    Super rychle.

  • Lada Kovářová | 16. 9. 2004 13:36

    0,3 l hladké mouky = 3 dcl hrnek hladké mouky

  • Anonym | 11. 9. 2004 15:05

    0,3 litru hladke mouky?Nerozumim!?!?!

  • Jitka | 27. 8. 2004 12:59

    Je to dobré. Jablka v tom nejdou ale vůbec cítit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Nepečené Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jablka Marmeláda Mléko Prášek do pečiva Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Vajíčkový salát podle Šárky

Vajíčkový salát podle Šárky

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Mleté maso s houbami

Mleté maso s houbami

Palačinkové řízky s bešamelem

Palačinkové řízky s bešamelem

Tvarohový koláč líné ženy

Tvarohový koláč líné ženy

Jahodový (ovocný) pohár

Jahodový (ovocný) pohár

Okurkový salát na uskladnění

Okurkový salát na uskladnění

Buřty na pivu

Buřty na pivu

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

520
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
50
Tvarohové řezy á la Klaus neboli Klausák
Tvarohové řezy á la…
50
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
43
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se…
42
Mrkvová polévka s cizrnou a nivou
Mrkvová polévka s…

Zajímavé články

Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
AHA.cz Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Šokující proměna Evy Burešové: Je z ní blondýnka! Možné je všechno, vysvětluje...

Šokující proměna Evy Burešové: Je z ní blondýnka! Možné je všechno, vysvětluje...

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact