• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
Napište svůj komentář k receptu

Flammkuchen

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 17
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
Flammkuchen
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 7
      g sušené droždí
    • 1
      špetka cukr
    • 250
      ml vlažná voda
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička sůl
  • Náplň
    • 200
      g slanina
    • 3
      ks cibule
    • 200
      g smetana ke šlehání
    • 200
      g zakysaná smetana
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička černý pepř čerstvý, mletý
    • 1
      lžička petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Mouku vložte do misky, uprostřed udělejte důlek a přidejte droždí, přisypte cukr a 3 - 4 lžíce vlažné vody a smíchejte. Nechte kynout asi 10 minut, nebo dokud nezačne droždí bublat.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat kvásek

2
Přidejte zbývající vodu a olivový olej a promíchejte vařečkou. Jakmile jsou všechny ingredience dobře promíchány, přidejte lžičku soli a hněťte rukama, dokud se těsto pořádně nespojí.
3
Těsto zakryjte utěrkou a nechte vykynout na teplém místě asi 30 minut. Zatím si připravte náplň. Pokrájejte slaninu a cibuli. Je důležité, aby cibule byla nakrájená na tenké plátky, protože doba pečení je krátká a pokud jsou plátky cibule příliš silné, cibule bude nedopečená.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
V misce vyšlehejte smetanu ke šlehání a zakysanou smetanu do hladka. Osolte, opepřete a přimíchejte petrželku. Předehřejte troubu na 220 ° C.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

5
Rozdělte těsto na 4 stejné kusy a vyválejte na co nejtenčí plátky a vytvořte z nich obdélníky. Ohněte boky těsta tak, aby vytvořily lem asi 5 mm. Rovnoměrně potřete každý obdélník těsta smetanovou směsí a dozdobte pokrájenou slaninou a cibulí.
6
Umístěte dva koláče na plech vedle sebe a pečte po dobu 20 minut nebo do zlatova. Pak dopečte ještě zbylé dva koláče a podávejte teplé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Quiche se šalotkami a slaninou

Quiche se šalotkami a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche Narozeniny a párty Piknik
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý pepř Cibule Cukr Hladká mouka Olivový olej Petrželová nať Slanina Smetana ke šlehání Sůl Sušené droždí Vlažná voda Zakysaná smetana

Jak udělat kvásek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krůtí pečeně

Plněná krůtí pečeně

Mramorová bábovka vláčná

Mramorová bábovka vláčná

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Bramboráky z chleba

Bramboráky z chleba

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Dýně s kořenovou zeleninou

Dýně s kořenovou zeleninou

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Lehký sirup z růží

Lehký sirup z růží

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak udělat kvásek

Poslední sledované recepty

43
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Bramborové karbanátky III.
Bramborové karbanátky…
18
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
17
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Princezna z pohádky Tři životy: Rozvod po 12 letech! Novou lásku našla u Mexičana

Princezna z pohádky Tři životy: Rozvod po 12 letech! Novou lásku našla u Mexičana

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Fitness špagety s hovězím masem
Fitness špagety s hovězím masem
Flamendří česnečka
Flamendří česnečka
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flapjack
Flapjack
Flíčky se zelím
Flíčky se zelím
  • Recepty.cz
  • Flammkuchen
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact