• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
Napište svůj komentář k receptu

Filety z pangasia s houbovým dipem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 4
      ks filety
    • 1
      sklenice nakládané houby ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

1
Omyté filety pokapeme citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Takto upravené osmažíme na másle (kvůli přepalování můžeme přidat kapičku oleje) a osmažené přendáme na teplý talíř.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny

2
Do výpeku vložíme tepelně opracované houby (nejlépe směs lesních hub ve slaném nálevu z Kauflandu, ale v tomto období lze použít i podušené čerstvé) a pomazánkové máslo, které necháme jen rozpustit.
3
Podáváme s vařenými brambory či těstovinami, filet přelitý dipem, ozdobený plátkem citronu, petrželkou a popřípadě i trochou strouhané Nivy.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak s houbovým přelivem

Steak s houbovým přelivem

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 10. 10. 2007 10:15

    Toto je zajímavý recept. Mám vyzkoušené filety z pangasia - je to výborná ryba, není cítit rybinou (pro ty, kteří rybí vůni nemusí).

  • Patrick Schmitt | 10. 10. 2007 00:14

    Čerstvé houby jsou chuťově vždy mnohem lepší než houby z nálevu. Ty totiž chutnají tím nálevem i po tepelné úpravě a to mně osobně vadí. Proto vždy říkám, ze není nad čerstvé ingredience...a koneckonců se dají v dnešní době koupit čerstvé houby i mimo sezónu...a když zrovná nejsou, tak jsou velmi dobré i sušené. K receptu: Pangas aneb pangasius je výborná ryba a filety z ní jsou téměř vždy bez kostí. Ingredience zní velmi zajímavě, takže asi vyzkouším. Já jsem kdysi tuhle rybu delal s pepřo-vinnou omačkou a k tomu jsem udelal Gnocchi. To chutnalo také výborně. :-) Akorat na smažení v trojobalu není Pangas moc vhodný. Někdo to kdysi udělal a zrovna moc mi to nejelo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Houbová Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Filety Kari Máslo Nakládané houby Pepř mletý Pomazánkové máslo Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s jahodami

Tvarohový koláč s jahodami

Americký koláč II.

Americký koláč II.

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Pikantní škvarková pomazánka nejen na…

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Sacher dort

Sacher dort

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

165
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
109
Špagety aglio olio
Špagety aglio olio
102
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
49
Kulajda
Kulajda
41
Plněné batáty
Plněné batáty

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
Filety z lososa s papájou
Filety z lososa s papájou
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filmová zelňačka
Filmová zelňačka
Fish & chips
Fish & chips
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact