• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
Napište svůj komentář k receptu

Filety z pangasia s houbovým dipem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 4
      ks filety
    • 1
      sklenice nakládané houby ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

1
Omyté filety pokapeme citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Takto upravené osmažíme na másle (kvůli přepalování můžeme přidat kapičku oleje) a osmažené přendáme na teplý talíř.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny

2
Do výpeku vložíme tepelně opracované houby (nejlépe směs lesních hub ve slaném nálevu z Kauflandu, ale v tomto období lze použít i podušené čerstvé) a pomazánkové máslo, které necháme jen rozpustit.
3
Podáváme s vařenými brambory či těstovinami, filet přelitý dipem, ozdobený plátkem citronu, petrželkou a popřípadě i trochou strouhané Nivy.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak s houbovým přelivem

Steak s houbovým přelivem

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 10. 10. 2007 10:15

    Toto je zajímavý recept. Mám vyzkoušené filety z pangasia - je to výborná ryba, není cítit rybinou (pro ty, kteří rybí vůni nemusí).

  • Patrick Schmitt | 10. 10. 2007 00:14

    Čerstvé houby jsou chuťově vždy mnohem lepší než houby z nálevu. Ty totiž chutnají tím nálevem i po tepelné úpravě a to mně osobně vadí. Proto vždy říkám, ze není nad čerstvé ingredience...a koneckonců se dají v dnešní době koupit čerstvé houby i mimo sezónu...a když zrovná nejsou, tak jsou velmi dobré i sušené. K receptu: Pangas aneb pangasius je výborná ryba a filety z ní jsou téměř vždy bez kostí. Ingredience zní velmi zajímavě, takže asi vyzkouším. Já jsem kdysi tuhle rybu delal s pepřo-vinnou omačkou a k tomu jsem udelal Gnocchi. To chutnalo také výborně. :-) Akorat na smažení v trojobalu není Pangas moc vhodný. Někdo to kdysi udělal a zrovna moc mi to nejelo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Houbová Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Filety Kari Máslo Nakládané houby Pepř mletý Pomazánkové máslo Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Thajská kuřecí polévka s houbami

Thajská kuřecí polévka s houbami

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

59
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
53
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
39
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
28
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš
26
Cukrové motánky - cukroví pro všední den
Cukrové motánky -…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Anna Kadeřávková přiznala mentální blok: Má potíže s novým domem!

Anna Kadeřávková přiznala mentální blok: Má potíže s novým domem!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
Filety z lososa s papájou
Filety z lososa s papájou
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filmová zelňačka
Filmová zelňačka
Fish & chips
Fish & chips
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact