• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
Napište svůj komentář k receptu

Filety z pangasia s houbovým dipem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
Filety z pangasia s houbovým dipem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 4
      ks filety
    • 1
      sklenice nakládané houby ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

1
Omyté filety pokapeme citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Takto upravené osmažíme na másle (kvůli přepalování můžeme přidat kapičku oleje) a osmažené přendáme na teplý talíř.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny

2
Do výpeku vložíme tepelně opracované houby (nejlépe směs lesních hub ve slaném nálevu z Kauflandu, ale v tomto období lze použít i podušené čerstvé) a pomazánkové máslo, které necháme jen rozpustit.
3
Podáváme s vařenými brambory či těstovinami, filet přelitý dipem, ozdobený plátkem citronu, petrželkou a popřípadě i trochou strouhané Nivy.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak s houbovým přelivem

Steak s houbovým přelivem

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 10. 10. 2007 10:15

    Toto je zajímavý recept. Mám vyzkoušené filety z pangasia - je to výborná ryba, není cítit rybinou (pro ty, kteří rybí vůni nemusí).

  • Patrick Schmitt | 10. 10. 2007 00:14

    Čerstvé houby jsou chuťově vždy mnohem lepší než houby z nálevu. Ty totiž chutnají tím nálevem i po tepelné úpravě a to mně osobně vadí. Proto vždy říkám, ze není nad čerstvé ingredience...a koneckonců se dají v dnešní době koupit čerstvé houby i mimo sezónu...a když zrovná nejsou, tak jsou velmi dobré i sušené. K receptu: Pangas aneb pangasius je výborná ryba a filety z ní jsou téměř vždy bez kostí. Ingredience zní velmi zajímavě, takže asi vyzkouším. Já jsem kdysi tuhle rybu delal s pepřo-vinnou omačkou a k tomu jsem udelal Gnocchi. To chutnalo také výborně. :-) Akorat na smažení v trojobalu není Pangas moc vhodný. Někdo to kdysi udělal a zrovna moc mi to nejelo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Houbová Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Filety Kari Máslo Nakládané houby Pepř mletý Pomazánkové máslo Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech

Smažené vepřové kousky s cibulí na…

Jahelník mrkvový

Jahelník mrkvový

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Pribiňáčkové řezy

Pribiňáčkové řezy

Vídeňská cibulka

Vídeňská cibulka

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

99
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
74
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
73
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Klasické lečo
Klasické lečo
46
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Brzobohatý po útocích zrušil Tiffany: Daniela prolomila mlčení

Brzobohatý po útocích zrušil Tiffany: Daniela prolomila mlčení

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Filety s koprovým přelivem
Filety s koprovým přelivem
Filety s provensálskou omáčkou
Filety s provensálskou omáčkou
Filety z lososa s papájou
Filety z lososa s papájou
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filmová zelňačka
Filmová zelňačka
Fish & chips
Fish & chips
  • Recepty.cz
  • Filety z pangasia s houbovým dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact