• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filé v cuketové peřince
Napište svůj komentář k receptu

Filé v cuketové peřince

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé v cuketové peřince
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks filé z tresky ne kostky
    • 6
      ks cuketa 5-6 menších
    • 200
      g sýr niva
    • 1
      hrst petržel nebo kopr -podle chuti
    • 4
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Cukety rozkrájíme na tenké plátky podélně (4-5 mm). Posolíme, necháme 2 hodiny, šťávu slijeme. Rozdělíme je na 4. Naskládáme plátky vodorovně, trochu přes sebe. Na to dáme filé. Nivu nastrouháme, smícháme s petrželí nebo koprem a navršíme je na rybu. Plátky cuket přehmeme přes filé a opatrně přendáme na olejem vymazaný plech. Zbylým olejem pokapeme zabalené filety. Dáme zapéct zhruba na 17-20 min. do předehřáté trouby na 220 °C.
2
Mezitím osmažíme na oleji cibulku, přidáme jemně nakrájená oloupaná rajčata, necháme povařit 10 min., přidáme česnek, sůl a podáváme k opečenému filé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Klobásy v peřince

Klobásy v peřince

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka O. | 16. 9. 2008 07:24

    Tak mi to, koukám, trvalo dva roky, než jsem se k tomuto receptu dostala. Ale možná lépe pozdě, než vůbec...bylo to výborné, moc jsme si s holkama pochutnaly. Zasloužená 1.

  • Jaroslava Oumarová | 24. 5. 2006 11:50

    Já takhle do cukety balím mleté maso nebo uzeninu. S rybím masem to vyzkouším:-)

  • Airan | 24. 5. 2006 10:38

    Zdravim Alice. Ty cuketove platky zmeknou tou soli a protoze jsou tenke, da se to krasne zabalit, oni se prekladaji kousek prez sebe (paratko muzes klidne pouzit v pripade potreby:-) Nejlepsi jsou cukety kolem 25 cm. Jsem rada, ze te recept zaujal.

  • Alice Gabrielová | 23. 5. 2006 18:10

    Milá Airan - zas jeden nádherný tip. Jen se chci zeptat - ty plátky cukety jsou po tom odležení tak měkké, že po přeložení přes maso drží ? Tedy - nijak ten cuketový obal kolem masa a Nivy nezajistíš (třeba párátkem..?). Díky! Alice

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cuketa Filé z tresky Petržel Rostlinný olej Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Třešňové halušky

Třešňové halušky

Rizoto z mletého masa

Rizoto z mletého masa

Buchty - těsto z domácí pekárny

Buchty - těsto z domácí pekárny

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Fazolky s vepřovou panenkou

Fazolky s vepřovou panenkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Chlebová polévka se žampiony (hlívou)

Chlebová polévka se žampiony (hlívou)

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy s čokoládou - vláčná

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

59
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
52
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
41
Klasické lečo
Klasické lečo
36
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
24
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamské palačinky s…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Božská Lela Vémola ukázala tělo po třech císařích: Milujte se i s jizvami a striemi!

Božská Lela Vémola ukázala tělo po třech císařích: Milujte se i s jizvami a striemi!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Filé v cuketové peřince
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact