• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filé "rychlovka"
Napište svůj komentář k receptu

Filé "rychlovka"

autor: Jiberry
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 56
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé "rychlovka"
Filé "rychlovka"
Filé "rychlovka"
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g rybí file
    • 1
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      lžička kari
    • sůl
    • 200
      g eidam sýr
    • máslo Na vytření pekáčku

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek nastrouháme a smícháme s kari kořením. Plátky filé osolíme, potřeme cibulovou směsí a naskládáme do pekáčku, vytřeného máslem nebo olejem, poklademe kousky másla.
2
Pečeme v troubě doměkka, asi 20-30 minut. Filé pustí šťávu, takže nemusíme podlévat. Pár minut před koncem pečení posypyme strouhaným sýrem a necháme rozpustit.Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

Rychlovka čína

Rychlovka čína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kittynka92 | 11. 1. 2019 13:43

    Ja jsem pekla na 180 a cca 30 minut. Nedavala jsem nakonec syr a misto kari (kari mi teda k tomuto fakt nesedi) jsem dala provensalske bylinky (1 lzicka),k peceni pridala maslo a dale podle receptu a rybicka je moc dobra :-)

  • terez | 28. 9. 2014 15:36

    na kolik stupňů péct prosím?

  • terez | 28. 9. 2014 15:36

    na kolik stupňů péct prosím?

  • Jana | 13. 4. 2014 13:43

    Dnes jsme měli k obědu, moc dobré, filé bylo hodně vodnaté, dělala jsem rozmražené, vykapané a upeklo se akorát :).

  • Lenka | 5. 3. 2014 21:18

    já bych v první řadě zvážila vaše kuchařské dovednosti než opětkovat recept... to jste jako netušili, do čeho jdete, když jste četli ingredience... :-D takoví lidi mě dostávaj :D

  • Evka a Jery | 5. 3. 2014 20:29

    Vůbec nám to nechutnalo!

  • Babice | 27. 2. 2013 16:56

    a když nemáte kari tak tam nedávej nic ona to bude stejně sračka

  • MartikK
    MartikK | 19. 3. 2011 21:04

    Výborné. Použila jsem mražené filety Pangase, které jsem ale předem nechala rozmrazit. I tak filety pustí šťávy až až. Směs cibule, česneku a kari je úžasná.

  • vyhnalkova | 23. 2. 2011 09:49

    dávám 1.chutnalo i našemu tříletému synovi

  • apetit | 19. 2. 2011 12:39

    Moc dobré je dobré navrch přidat trošku pepře. dávám 1.

  • vlastimil kucera | 19. 2. 2010 13:43

    Vlastimil Kucerra povedlo se je to famozní

  • vlastimil kucera | 19. 2. 2010 13:34

    Povedlo se je to famazní

  • veronika zatloukalova | 18. 6. 2009 10:10

    Rycle,jednoduche,dobre davam za1. vsem to chutnalo

  • Zuzana Filoušová | 6. 9. 2008 16:06

    Včera jsem vařila na oběd, všem to moc chutnalo, je to ryché a moc dobré

  • Anonym | 8. 12. 2007 18:46

    ?

  • Jana | 18. 10. 2007 14:45

    Dnes som to robila, veľmi nám chutili. A hlavne, je to jednoduché a rýchle.

  • jitka kopecka | 1. 6. 2007 18:43

    je to vynikajici.

  • Simča Sládková | 10. 10. 2006 11:30

    Také takto filé upravuji, ale nejprve ho posilím a pokapu citrónovou šťávou a nechám tak 2 hoďky rozmrazit.Vody z filé vždycky vyteče plno, neštěstí můj mož je hoooodně omáčkový, takže tak půlku tekutiny odeberu, vmíchám 2 lžíce solamylu a po rozmíchání (nesmí se do horkého!!!) vrátím zpět a nechám zahoustnout. Takže my s dětmi si bereme maso se zapečeným sýrem a k tomu brambory a zahuštěnou "štávu" zblajzne muž :o))))

  • Jitka Bublová | 28. 8. 2006 12:40

    Ano, určitě má. Dodá další rozměr chuti i vzhledu a celkově to zjemní, myslím, že bez něj by to nebylo ono.

  • Hana | 25. 8. 2006 12:30

    Má sýr důležitou roli v tomto receptu?

  • Jitka Bublová | 19. 4. 2006 12:45

    Musím souhlasit, s kvalitou filé je poslední dobou docela problém. Je mi líto, že se Vám kvůli tomu recept moc nevyvedl, jinak je to opravdu chutná záležitost. Lze to samozřejmě udělat i z jiné ryby, občas jsem to dělávala např. z hejka apod.

  • chemik | 19. 4. 2006 11:59

    Používejte raději mražené ryby v celku např. makrelu ap.

  • Zdena z JM | 19. 4. 2006 10:46

    S rybím filé-slisovanými kostkami nemám moc dobré zkušenosti.Pustí vodu zrovna tak jako filety a navíc po rozmražení se rozpadnou.Je lepší před tepelnou úpravou filety nechat rozmrazit a vodu slít.

  • Hospodyňka | 19. 4. 2006 10:36

    Filé - kostky jsou slisované odřezky. Filety jsou prostě kousky ryby. Vodou může být napuštěno to i to

  • Marie Horáková | 19. 4. 2006 10:13

    Paní Marto, mohu potvrdit, ten pořad jsem taky viděla, testy dopadly katastrofálně, v podstatě kupujeme zmrzlou vodu / je řeč o vodě, která tam nemá co dělat, ne o přirozenou v rybím mase / a opravdu nejlépe tam dopadlo filé Tesco.

  • Marta | 19. 4. 2006 10:05

    Pokud nechcete kupovat filé za 260-290 Kč za kg, podle testu by mělo být nejkvalitnější filé Tesco! Mělo nejmenší obsah vody! Pokud můžete věřit všemu co řeknou v televizi, byl to pořad na čt24 Testoviny.

  • Tereza Jarčušková | 19. 4. 2006 09:52

    Kupujte filé ( kocky ), nie filety. Tie sú nekvalitné, 2x zmrazované a nasiaknuté vodou. Filé sa mrazí priamo na lodiach po naporcovaní, preto je oveľa kvalitnejšie.

  • Eva | 19. 4. 2006 09:09

    bohužel je file, hlavně to levnější, často nekvalitně zmrazeno a opravdu pouští příliš vody. Doporučuji kupovat kvalitnější

  • magda | 18. 4. 2006 21:50

    file mi pustilo hrozně moc vody! a scvrklo se o půlku... mám tu vodu příště nějak odebrat? když to nechám odpařit, file je moc tuhé. díky za radu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Eidam sýr Kari Máslo Rybí file Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Salsa guacamole

Salsa guacamole

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Tradiční sodový chléb - Soda Bread

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a skořicí

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

207
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
129
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
63
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Lasagne - jednoduché,…
51
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s…
35
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Fialový koktejl
Fialový koktejl
Fíkové čatní
Fíkové čatní
Fíky s ochuceným sirupem
Fíky s ochuceným sirupem
Filé na citronech
Filé na citronech
Filé na česneku se sýrem
Filé na česneku se sýrem
Filé na zelenině
Filé na zelenině
  • Recepty.cz
  • Filé "rychlovka"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact