• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Filé po thajsku pikant
Napište svůj komentář k receptu

Filé po thajsku pikant

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé po thajsku pikant
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks filé z tresky nebo filety z mořských ryb
    • 3
      lžíce marináda
    • 1
      plechovka ananasový kompot
    • 80
      g hladká mouka
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • slunečnicový olej
    • rýže kari
  • Thajská omáčka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana nebo bílý jogurt
    • 3
      stroužek česnek rozdrcený
    • 150
      g ananasový kompot rozmixovaný
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks chilli papričky nebo tabasco dle chuti
    • 1
      lžíce pikantní hořčice

Postup přípravy receptu

1
Filé nebo filety z mořských ryb (losos, treska atd.) naložíme přes noc do marinády (3 lžíce šťávy z ananasového kompotu, filety poprášíme z obou stran kořením na mořské ryby, osolíme a přidáme trošku olivového oleje a zakapeme citronem). Filety osušíme v ubrousku a obalíme ve směsi hladké mouky a koření na mořské ryby. Opečeme na pánvi s olejem z obou stran.
2
Jako příloha je kari rýže a thajská omáčka, kterou přelijeme filety. Obložíme kompotovaným nebo čerstvým ananasem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Tvarůžková pomazánka pikant

Tvarůžková pomazánka pikant

Bramborový salát pikant

Bramborový salát pikant

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 16. 10. 2011 19:18

    cuoco - možná někdo reagovat bude, ale takhle rychle je to tu nepravděpodobné.... Vždyť jsi nevydržel ani 24 hodin a navíc o víkendu.... Ale díky za - pro mne - zajímavou informaci, že thajci vesměs nemají toleranci na laktozu - to jsem netušila a překvapilo mne to....

  • cuoco | 16. 10. 2011 13:51

    Cakal som ze dakdo sa ozve preco som nazval tento recept 'blbost'. Nikomu to nevadi ale aj tak radsej vysvetlim. V Thajsku sa VOBEC nepouzivaju mliecne vyrobky vo vareni, lebo vacsina obyvatelstva nema toleranciu na laktozu. Takze keby kuchar -recepty nazval tento recept "file so smotanou a kecupom".Tak mi je to totalne jedno ale ako Thajske ako som povedal je to blbost. :'(

  • cuoco | 15. 10. 2011 19:53

    :-| Tento recept je totalna blbost, v Thajsku sa dava kokosove mlieko aky rozmixovany ananas ? kusky cerstveho , aky kecup? Thajska sladka chilli omacka, korenie na ryvby? co to je ? ano dava sa rybacia omacka, a horcica :'( ked sa tak tak limetkova stava.

  • Petra O. | 8. 12. 2008 18:30

    Trošku jsem se tohoto receptu bála, hlavně tedy thajské omáčky - ananas a česnek... Ale bylo to opravdu VYNIKAJÍCÍ. Já i přítel jsme si moc pochutnali, nakonec překousl i to, že jí k rybě jako přílohu rýži. Děkuji za recept a přeju odvahu vyzkoušet ho všem!

  • Monika | 29. 12. 2007 21:10

    Recept je opravdu výborný. Naložila jsem filety Pangasia. Hořčici jsem také dala dijonskou a do omáčky kysanou smetanu. Česneku jsem dala trochu víc a místo chilli papriky sambal - téměř to samé co tabasco. Ryba měla výbornou chuť a omáčka jídlu dodala říz. Opravdu doporučuju.

  • Petr Mikan | 25. 11. 2007 16:50

    Recept se mi osvědčil. Použil jsem filety z čerstvého chlazeného lososa a nechal v marinádě v lednici naložené 3 dny, takže maso bylo opravdu dobře okořeněné.Jen je potřeba dát pozor a opravdu maso od marinády osušit! Pokud to neuděláte, skončí váš kulinářský pokus s hořkou kůrkou na vrchu z připálené kořenící směsi - zvlášť pozor na papriku. Také omáčku jsem nechal uležet 3 dny, čímž dostala říz. Jen jsem měl pocit, že jsem přidal moc kečupu a je lepší použít jemný místo ostrého. Pálivou chuť dodá tabasco. Hořčici jsem použil dijonskou - osvědčila se. Doporučuji jen pro oporavdové vyznavače pikantní krmě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Česnek Chilli papričky Filé z tresky Hladká mouka Kečup - jemný Koření na ryby Marináda Pikantní hořčice Rýže Slunečnicový olej Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dietní jablečný závin

Dietní jablečný závin

Staročeská svíčková bez masa

Staročeská svíčková bez masa

Mazanec vánočka III.

Mazanec vánočka III.

Pomazánka z tresčích jater II.

Pomazánka z tresčích jater II.

Plněné brambory s rajčaty a mozzarellou

Plněné brambory s rajčaty a…

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Svařák
Svařák
13
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
13
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

  • Recepty.cz
  • Filé po thajsku pikant
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact