• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Filé na česneku se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Filé na česneku se sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 44
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé na česneku se sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file
    • 1
      ks citronová šťáva z
    • 1
      ks česnek palička
    • 250
      g sýr na strouhání
    • 2
      ks vejce
    • 1
      sůl
    • 80
      g hladká mouka na obalení
    • 3
      lžíce slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Filé pokapeme citronem, osolíme a obalíme v mouce, potřeme rozetřeným čenekem a dáme do vymazaného pekáče. Nastrouhaný sýr smícháme s vejci, přidáme na filé a pečeme asi 20-30 minut. Ve vyhřáté troubě na 170 °C.
2
Podáváme s bramborovou kaší nebo brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Zapékané filé se sýrem

Zapékané filé se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Emko01 | 25. 1. 2018 18:56

    Velmi jednoduché a rychlé :)

  • KaRa | 2. 3. 2014 20:25

    Vynikající

  • sýr | 18. 11. 2012 15:00

    dobrý to bylo :-))

  • Uranos144 | 12. 10. 2011 12:09

    Michaela Linhartová: mléko do kaše? Tady je to snad pyré... vyzkoušejte dát do kaše smetanu a brambory hlavně uvařit tak, aby byly rozvařené! :-P

  • ariska | 10. 7. 2011 12:57

    vyborne , jednoduche, super :-) diky moc za recept.vendula

  • Dyxi Dyxi | 4. 4. 2010 22:17

    Moc nám chutnalo....

  • PajaP *** | 6. 3. 2010 13:04

    Lahoda:-)

  • Michaela Linhartová | 16. 9. 2009 11:01

    Ještě jsem zapomněla že, to samozřejmě nejdříve scedim.

  • Michaela Linhartová | 16. 9. 2009 10:53

    Paní Alexandro, ta bramborová kaše, vůbec není pracná. Já uvařím brambory do měkka, přidám máslo a mléko a metlama od mixeru je rozštouchám a rozmixuju a přidám ještě mléko aby to byla kaše. Ještě přidám sůl. Je to rychlý a nezabero to víc jak 5 minut práce.

  • recepty 73 | 5. 6. 2009 09:34

    Moc jsme si včera pochutnali,a navíc jsme se i zahřáli!!!Měli jsme s bramborovou kaší.1*.Jiří

  • Dagmar Dočkalová | 22. 1. 2009 13:32

    Výborný recept,všem doporučuji.

  • Alexandra Daňková | 14. 8. 2008 14:12

    Recept je moc dobrý a rychlý. Malej (17 měsíců) furt chodil kolem jak mlsnej pes a musela jsem ho odhánět, když jsem to jídlo připravovala. Jinak se mi nechtělo dělat s bramborama, tak jsem na pekáč přisypala trochu hranolků, který normálně nejíme, ale bylo to s nima dobrý, ale určitě je lepší ta bramb.kaše, ale je moc pracná :o) taky jsem měla problém s obalováním v mouce a s roztíráním česneku, ale nakonec se to nějak povedlo. Co se týče množství česneku, dala jsem cca půl paličky, ale dala bych ho mnohem míň. Nemám ráda, když je jídlo hodně česnekový.

  • jahodka | 16. 3. 2008 11:25

    Bylo to moc dobré a rychle .Dík a zase někdy dobrou chut.

  • Anonym | 2. 3. 2008 18:13

    Bylo to celkem dobrý. Jen celá palice česneku se mi zdá trochu moc. Použil jsem na 4 kostky filé asi 6 stroužků a úplně stačily, dokonce příště trochu uberu. Česnek na můj vkus až moc přerazil chuť ryby. Dělal jsem to prvně a nabízím toto: z bílků jsem ušlehal sníh, do kterého přidal žloutky a nastrouhaný sýr (a nebylo ho určitě 250 g, ale cca necelá půlka). Směs byla tuhá, nestékala z ryb! Manželce to moc chutnalo :).

  • Anonym | 19. 12. 2007 17:25

    dobrý!!!

  • Naďa Hrůzová | 22. 10. 2007 10:36

    Bylo to báječné, ani bych neveřila, že tak jednoduchý recept může být tak výborrný

  • Simča Sládková | 16. 9. 2007 20:54

    Tak tuhle úpravu filé naprosto milujeme.... Je jedinečná!!!!!

  • Martina | 16. 9. 2007 17:46

    Jednoznačně výborné. Přidala jsem navíc sladkou smetanu a koření na ryby a že filé pustilo vodu, to vůbec nevadilo, spolu s vajíčkem, smetanou a sýrem se vytvořila výborná omáčka. Velmi rychlé a chutné jídlo.

  • Adél | 1. 8. 2007 13:57

    paní Křížová, rozhodně se nepovažuji za kuchařského umělce, ale z MÉ zkušenosti pustilo nejvíce vody filé od Nowaca, nebo jak se to píše. Přijde mi, že věci moc kvalitní nemají, ať už se jedná o filé nebo lososa, ale zase říkám, je to pouze můj názor :-) jinak mi to také hodně pouštělo vody ve skleněném pekáčku, když jsem to dala do teflonového, ve kterém peču buchty a ničím jsem horejšek nezakryla, voda nebyla skoro žádná. Hezký den vám všem

  • Dana Křížová | 1. 8. 2007 09:22

    Tak jsem to včera zkusila a chutnalo nám. Ale netušíte, proč jsem to měla plné "vody"? Musela jsem jí po dopečení slít, kolik jí tam bylo! Mohlo to být "nekvalitním" file?

  • Janina L. | 31. 7. 2007 12:41

    Je to opravdu lahůdka.

  • Vera Dvorská | 30. 7. 2007 16:13

    Výborné opravdu jsme si moc pochutnaly.Moc děkuji za recept.

  • Petra Stejskalová | 30. 7. 2007 16:10

    Právě jsme to dojedly dělali se nám boule zaa ušima,přidala jsem grilovací koření a bylo to super.

  • Zdena Novotná | 27. 7. 2007 15:16

    Dneska jsem ten recept udělala. Dala jsem na vás. Akorát se musí dávat pozor na sůl... Já jsem dala koření na ryby a česnek jsem rozdrtila¨. Příště jím šetřit nebudu. Dodá tomu jídlu výraznější chuť.

  • Hela - | 17. 7. 2007 11:46

    Paní Veroniko, pokud umíte vykostit lososa, zkuste Pochoutkový losos v majonéze, vy ani váš přítel nebudete litovat! Může se jíst bez příloh a v tomhle vedru je lehoučký a vynikající.

  • Veronika | 17. 7. 2007 10:30

    Bála jsem se, že česneku a citrónu bude moc, ale udělala jsem podle receptu, akorát jsem použila místo filé vykoštěného lososa a je to opravdu výborné. Konečně můj přítel bude jíst nějakou rybu. :o)

  • jana | 14. 7. 2007 21:50

    nemusíme vůbec použít vejce, stačí pouze sýr smíchat se smetanou a zalít.

  • Maruna | 13. 7. 2007 13:30

    Práve sme sa nadlábli a bolo to ozaj výborné. Tiež som pridala korenie na ryby. Priateľ sa zalizoval až za ušami. Doporučujem vyskúšať.

  • Dita Drobílková | 3. 6. 2007 16:01

    Dnes jsem rcept vyzkoušela,akorát jsem přidala koření na ryby.Bylo to vynikající.Nejlepší filé,co jsem zatím jedla!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ivan | 29. 4. 2007 14:53

    Takze akurat sa pecie v rure tento recept, uvidime ake to bude. Mal som ale problemy... napr.:To fyle ma byt zmrazene alebo rozmryzene? (ja mam zmrazene)Vytlacil som jeden citron, ale nech som kavapkal ako sa len dalo, stale asi stava z pol citrona stiekla (rozmyslal som ci ju potom nevyliat na rybu ked bude na pekaci. Ja som nevylial) Stym olejom sa ma vytriet pekac? Co je trocha? (ja som dal 2 polievkove lyzice)Pri peceni moze byt zapnuta cirkulacia vzduchu? Ked mama pecie tak to pocujem ze je to vzdy zapnute. Nebudue potom ta ryba skor upecena? Alebo nevysusi ju ? (ja som zapol aj cirkulaciu)Ten cesnak mi nesiel moc dobre rozotriet po rybe, potom som rozmyslal ci sa nemal zmiesat stym olejom. Jo som nic nezmiesaval, olej som pouzil na vymastenie pekaca....Cize to su moje "problemy" pocas pecenia... Chcelo by to viac podrobne ked chalan nechce zomriet od hladu a mama je v nemocnici.

  • HELENA HAJTMAROVÁ | 29. 4. 2007 10:46

    Byl to užasný recept,dokonce to chutnalo i dětem a je to velmi rychlé jídlo, takže dávám taky za 1.Jako přílohu jsme měli štouchané brambory s pažitkou.Moc dobré:o))).

  • Jaňulka | 14. 4. 2007 20:02

    Úžasná záležitost jen ještě jsem přidala k vajíčkům se sýrem trochu smetany a filé posypala kari kořením. Dostala jsem pochvalu dávám 1!

  • Martin z Třince | 22. 2. 2007 14:05

    Bylo to výborné!!!Zvládl jsem to i já (muž), manželka si to chválila.Potvrzuji - manželka.Přidal jsem tam ještě koření na ryby, co mi přivezla švagrová z Tunisu.

  • Ada | 19. 2. 2007 08:59

    mám použít takové ty kostky nebo plátek např. tresky? díky

  • Helena Stříbrná | 18. 2. 2007 18:02

    Dnes jsem vyzkoušela z tresky, obalování v mouce jsem vynechala, zato přidala koření na mořské ryby. Moc nám chutnalo.

  • Božena Bašníková | 16. 2. 2007 10:29

    dneska sem uvařila tento recept a manžel se jen olizoval,ale první sem filé očesnekovala a pak obalia v mouce.Fakt bezva receptl

  • Zdena z JM | 27. 11. 2006 06:36

    Bylo to vynikající,jednoduché a rychlé.K tomu bramborová kaše a zeleninový salát.Dávám 1.

  • Anonym | 7. 11. 2006 16:49

    Velice jednoduché a přitom tak výborné. Poměrně levné a o úspoře špinavého nádobí ani nemluvím. Skvělé, dávám 1.

  • Simča Sládková | 10. 10. 2006 11:54

    Já nechci být "rejpal", ale nebyl by správný postup "Filé pokapeme citronem, osolíme, potřeme rozetřeným čenekem a obalíme v mouce" ? Nebo jak potíráte česnekem filé obalené v mouce?Mimochodem tuto variantu milujeme, je to rychlý a dobrý.

  • Alena | 29. 9. 2006 09:05

    Taky jsme vyzkoušeli, ochutnali a pochválili. Moc dobré :)

  • Katerina Ihnatikova | 29. 6. 2006 13:17

    mnam,mlask,dneska varil pritel a mile me prekvapil,bylo to vyborne .....Jeste ted se olizuji za usima.

  • Božena Kubínová | 26. 6. 2006 15:22

    Děkuji za prima recept. Bylo to moc dobré.Hlavně je to rychlé a není to moc pracné. Ryby milujeme a proto vítám každý nový nápad. Dávám za 1.

  • olca | 16. 5. 2006 21:52

    hmmm jeste ted se olizuji,bylo to vyborny a hlavne rychly.Davam za 1

  • Jiří Mlčoch | 2. 5. 2006 16:13

    vyborne, tatka si to pochvaloval, hmmm super jidlo :)

  • Pavlína Jančatová | 8. 4. 2006 14:41

    Bylo to moc dobré.Jak řekla má dcera "delikatesa".Myslím,že to příště vyzkouším i s kuřecím masem.

  • Holer Lubomír | 31. 3. 2006 09:05

    Musím zareagovat, pořád jsou spokojeni jenom manželé,nebo děti.Tenhle recept je dobrý i pro manželky. Uvařil jsem ho já. Nechci se chlubit, jsem chlap.

  • Monika | 15. 3. 2006 09:49

    Moc dobré a jednoduché..Po tradičním trojobalu je to příjemná změna.Místo česneku jsem filé posypala jen vegetou a i manžel pomlaskával.

  • Květoslava Nádherná | 12. 3. 2006 10:04

    Byla to dnes moje záchrana. Doma nebylo žádné maso, jenom filety v ledničce. Tak jsem to slovo od slova "opsala", dala do trouby a pak se divila, jaký to byl s bramborovou kaší dobrý oběd a jak to manželovi chutnalo.

  • Lenka Zavřelová | 6. 2. 2006 11:08

    Bylo to dobré,ale děti to moc neoslovilo.To je mi líto,je to jednoduché a ráda bych to dělala časteji.No uvidíme,snad časem příjdou na jiné chutě.Manžel velmi spokojen.

  • Iva Kindlová | 21. 10. 2005 01:05

    Moc dobré,dělala jsem to s bramborovou kaší a opravdu jsme si pochutnali a to je co říct,že si na tom pochutnal i muj manžel,on ryby moc nemusí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Hladká mouka Rybí file Slunečnicový olej Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Lehký salát

Lehký salát

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Muffiny

Muffiny

Švestkový koláč nohama nahoru

Švestkový koláč nohama nahoru

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

96
Meruňkový kompot
Meruňkový kompot
90
Mexická kuřecí polévka
Mexická kuřecí polévka
73
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Meruňkové knedlíky s…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Fíky s ochuceným sirupem
Fíky s ochuceným sirupem
Filé "rychlovka"
Filé "rychlovka"
Filé na citronech
Filé na citronech
Filé na zelenině
Filé na zelenině
Filé po cikánsku
Filé po cikánsku
Filé s bramborovo - fazolovou kaší
Filé s bramborovo - fazolovou kaší
  • Recepty.cz
  • Filé na česneku se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact