• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
Napište svůj komentář k receptu

Ferrero Roche

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ferrero Roche
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      tuk (100%)
    • 2
      kakaový pudink v prášku
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      plechovka kondenzované mléko
    • strouhané ořechy nebo Kokos

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejeme 100% tuk Lukana. Do vlažného tuku zamícháme kakaové pudinky, kakao, slazené mléko - salko. Z vychladlé hmoty lžičkou tvoříme kuličky, dovnitř můžeme dát lískový ořech a obalujeme v ořechách nebo v kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky Ferrero

Kuličky Ferrero

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher1

Ferrero Rocher1

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Igor | 20. 12. 2015 12:28

    Dobrý den, napadlo mě zkusit si udělat cukrovinku typu Ferrero Roche a tak jsem hledal na netu a našel váš recept. Tak mám jen malou poznámku. Původní receptura obsahuje jiné suroviny: mléčná čokoláda 30 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, odtučněné sušené mléko, máselnýtuk, emulgátor: lecitiny (sójové); vanilin), lískové oříšky (28,5 %), cukr, palmový olej*, pšeničnámouka, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: lecitiny (sójové), kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vanilin I když to tedy může být dobré, k původnímu receptu to nejspíš má daleko. Jak psala Alena F., že se ji to rozteklo, nebylo to tím, že tam dala jiný tuk? Nejlepší by bylo použít palmový tuk (taje při 30 °C) v malém množství a přidat k tomu sójový lecitin (přírodní "lepidlo" na spojování mastného s nemastným). Taky by tam správně měly být lískové oříšky, předpokládám že někdo chtěl co nejvíc ušetřit. Kondenzované mléko nahrazuje sušené mléko, jeho nevýhodou ale je, že obsahuje vodu. Ideální by tedy bylo sušené mléko ohřát ve vodní lázni nebo povařit, přidat tuk, nějakou dobu ohřívat dokud to nezhoustne nebo neodpaří se ta voda. Ve výsledku byste měli tuk a sójový lecitin jako spojovací složku. Nebude tam voda a proto nebude třeba tolik tuku. Mělo by tam být vanilkové aroma, ale myslím že i to rumové by mohlo být dobré. Také si račte povšimnout pšeničné mouky a kypřící látky... Aby výrobek byl nadýchaný a křehký, předpokládám že by se to mělo dát "sušit" do trouby. A pak hotový výrobek obalit v čokoládě. Určitě to zkusím vyrobit (a dám pak recept).

  • hankahof | 18. 12. 2011 10:49

    Kuličky se povedly, přidala jsem tatranky a jsou naprosto skvělé. Můj předchozí recept byl složitější a pracnější. Tohle je naprostá paráda. Dávám 1*

  • Blažena Halušková | 6. 12. 2008 19:59

    Ještě jsem to nezkusila, ale posledním komentářem jsem se ukrutně pobavila. Díky...

  • Alena F. | 14. 12. 2007 19:59

    Já teda nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu, ale mě to teda vůbec netuhlo, i když to bylo přes noc v lednici, kde to ztuhlo, jakmile jsem to vyndala z lednice a začala dělat kuličky, tak to změklo, kuličky se měnily na změklé bobky a ani chuťově se mi to nezdálo. Rozemlela jsem tam teda oříšky a nadrtila oplatky (na rum jsem ani nevzdechla, škoda, byla jsem z toho zralá na paňáka :-) ) Přesto to furt bylo měkký. Nakonec syn vymyslel, že to budem máčet v čokoládě a obalovat v oříškách, že až ta čoko ztuhne, bude držet tvar. No bylo to teda machání, ale jakžtakž jsme uplácali koule a dali ztuhnout do lednice, ale když je vynám na talířek, tak po hodině měknou a budou se muset hned sníst, páč to měkký pak není moc dobrý. A pro paní Evu Mlýnskou, já tam ten pudink docela cítím, ale to je jen můj názor. Klukovi to chutná a je nadšenej, dneska jdem plácat ještě rafaelo.

  • Lenka F. | 5. 12. 2007 16:53

    Je to moc dobré,přidala jsem do směsi rozdrcenou oříškovou tatranku,ňamka dávam za 1.

  • Lenka | 28. 11. 2007 11:05

    Dělám už několik let, a mám odzkoušeno,že je lepší hmotu udělat večer, nechat ve špajzu přes noc a ráno dělat kuličky s ořechem uprostřed, lépe se s hmotou pracuje.

  • Jarka | 14. 12. 2006 18:19

    Já do tohoto receptu přidávám mleté ořechy a balíček piškotů namočený v rumu.

  • Eva Mlýnská | 14. 12. 2006 08:51

    Prosím, kdo má odzkoušené, ten puding není v té hmotě drsný nebo se s tím tukem rozleží?

  • Ivana | 13. 12. 2006 18:29

    Také bych přidala dortové oplatky, napište prosím jaké množství.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 20:33

    Tak jsem právě dodělala, přidala navíc taky ml. ořechy a rozlámané dortové oplatky, které dodají typickou chuť Ferrero Roche.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 13:00

    No, myslím, že ten recept je dost srozumitelně napsaný, pudingy pouze prášek a salko nevařené!

  • Adéla | 6. 12. 2006 16:16

    ty pudingy už vařené nebo pouze prášek? a to salko taky nalít nebo nejdřív uvařit v karamel? DĚKUJU

  • Simona Bravená | 4. 12. 2006 17:55

    Dělám již několik let, já ještě trochu mletých ořechů přidávám i do hmoty, zdá se mi to lepší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Cukroví Pošírování Chlazení Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Kakaový pudink v prášku Kondenzované mléko Strouhané ořechy Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Kuřecí směs Indie

Kuřecí směs Indie

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Kokosová rýže se skořicí

Kokosová rýže se skořicí

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Jednoduché švestkové knedlíky - kynuté, bez vajec

Jednoduché švestkové knedlíky -…

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

443
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
71
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
37
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
35
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…
24
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Překvapení na Krampolově (†87) pohřbu: Exmilenka přišla i s potomky! Jiří ji sbalil v sedmnácti

Překvapení na Krampolově (†87) pohřbu: Exmilenka přišla i s potomky! Jiří ji sbalil v sedmnácti

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact