Fazolový guláš pro vegany
Fazolový guláš (nejen) s řepou -…
Houbový guláš III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.
Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Slané jednohubky z listového těsta
Rohlíčky s nugátovou náplní
Grilované obří krevety
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Jeřabina - sterilovaná
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Buchta Margot "píchaná"
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Cukety plněné mletým masem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem