Fazolový guláš pro vegany
Fazolový guláš (nejen) s řepou -…
Houbový guláš III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.
Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Červené zelí II.
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Chobotničky ze špaget
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Rybízový koláč
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát