Fazolový guláš pro vegany
Fazolový guláš (nejen) s řepou -…
Houbový guláš III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.
Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.
Víkendová omeleta
Škvarkové pagáčiky
Krtkův dort na plech
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Domácí kulajda
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Špecle s kořenovou zeleninou
Papoušková buchta
Bezlepkový tvarohový mazanec
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Meruňková marmeláda (džem)
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou