Kugel s rýží na sladko - židovská…
Židovská sváteční chala
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.
Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.
Hermelínové brambory
Ďábelské toasty - směs
Fazolové lusky s rajčaty
Pravé italské tiramisu II.
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Carpaccio z rajčat
Adžika směs z mletého masa
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros