• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fazolová dělovka
Napište svůj komentář k receptu

Fazolová dělovka

autor: Buchy
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolová dělovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • anglická slanina
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 3
      cibule
    • 3
      česnek
    • kečup - jemný
    • masox
    • sůl
    • 2
      plechovka fazole v chilli nálevu
    • 200
      g uzené maso postačí obyčejný kabanos, párek apod.
    • 1
      g zeleninové lečo
    • koření dle chuti já dávám oregano a bylinkový pepř, majoránku

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou a na půlkolečka nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou uzeninku, přisypeme fazole, koření a česnek. Kdo má rád hodně pikant, tak si přidá feferonku.
2
Jakmile to začne nádherně vonět, přidáme lečo i s nálevem, přilijeme trošku kečupu (asi 2 lžíce), dochutíme a dle potřeby zahustíme zákletkou z hladké mouky a vody (není nutné).
3
Jako příloha je výborné pečivo všeho druhu. Pozor! Výstraha! Nutno v zásobě pivko - bude žízeň.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazolová polévka s pórkem

Fazolová polévka s pórkem

Fazolová polévka s uzeným masem

Fazolová polévka s uzeným masem

Fazolová polévka

Fazolová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová | 12. 4. 2008 20:56

    Milý Jiří- kuchařina je sice věda, ale nepracuje se s laboratorními váhami, to bychom to mohli dopracoat s tou přesností tak daleko, že bychom přepočítávali fazole v plechovce, jeli jich tam stejně jako v té druhé. Kuchařina je i v pocitu, že jídlo chutná i když je jednou hustší a jindy řidší a to dle stejného receptu, nejlepší dávkování je "tak akorát" a vždy s úsměvem .

  • Tereza J. | 12. 4. 2008 16:30

    Recept je s gramážou, prečo by bol nepresný ? Že tam nie je presná gramáž slaniny ? To snáď byť nemusí, zvyšok je jasný. Máte tam napísané malá sklenička leča. To je tiež jasné, stačí ísť do obchodu, Nemyslím si, že je namieste takto kritizovať recept. Je zbytočné to isté uverejnovať 2x, zvlášť vedome. Ak je to výborné, mali ste daž dobrú známku .

  • Jiří Gogela | 12. 4. 2008 15:32

    Recept je, bohužel , nepřesný, chybí základní měřitelné množství surovin, fazole, angl. slanina, voda, lečo, cibule atd. Doplnil jsem to odhadem a je to výborné. Upravený recept v nejbližší době uveřejním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Koření Masox Rostlinný olej Sůl Uzené maso Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valentýnský dort

Valentýnský dort

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Bramborové placky pečené v kuse

Bramborové placky pečené v kuse

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Kuskusový salát s jogurtem

Kuskusový salát s jogurtem

Omáčka k těstovinám

Omáčka k těstovinám

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Dort z OREO sušenek

Dort z OREO sušenek

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

163
Dýňová tortila
Dýňová tortila
126
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
111
Máslové řízky
Máslové řízky
87
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
67
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 40 let od smrti lásky Bartošové (†48) Sepéšiho (†25): Záhada zmizelého pomníčku!

40 let od smrti lásky Bartošové (†48) Sepéšiho (†25): Záhada zmizelého pomníčku!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Fazolová dělovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact