• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Fazole s uzeninou

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazole s uzeninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček fazole
    • olivový olej
    • 1
      ks naložené papriky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      šálek kečup - jemný
    • 1
      ks točený salám nebo silný párek či klobása

Postup přípravy receptu

1
Fazole namočíme večer před vařením. Druhý den uvaříme v té vodě (může se i v papiňáku asi 20-30 minut) do měkka. Na pánvi na trošce olivového oleje zpěním nakrájený česnek na proužky a cibuli (část na kostičky, část na proužky - dle fantazie). Na to přidám nakrájenou sterilovanou papriku, posypu oregánem, zaliju kečupem a přidám pokrájenou uzeninu, přikryju pokličkou a dusím. Na měkké fazole, můžou se nechat celé nebo minule jsem je trochu rozmixovala tyčovým mixerem se přelije rozdušená paprika s uzeninou.
2
K tomu syrové kyselé zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajské fazole s uzeninou

Rajské fazole s uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Horáková | 9. 1. 2007 11:05

    Připravuji stejně jako anonym, ale nedávám tatru,sypu strouhaným sýrem. Tato varianta z konzervy je nejenom rychlejší, ale nám i víc chutná, protože fazole jsou omáčkou hezky nasáklé. Možná, že to neumím , ale když vařím fazole z pytlíku, tak ať dělám, co dělám, vždy mám pocit, že se mi to dobře nespojí. Jedině to asi nechat odležet.

  • Sc. | 9. 1. 2007 10:54

    Nabízím ještě jednodušší "fazole pro lenochy" - na trošce oleje osmahnu nakrájený debrecínský párek (ten mi nejvíc chutná), přidám konzervu červených fazolí bez nálevu, pořádně prohřeju, případně trošku přisolím a přidám trochu čili - to podle chuti.

  • Anonym | 9. 1. 2007 10:06

    Pro spestření nabízím trochu jednodušší variantu...: Osmahnu cibuli a uzeninu, přidám strouhaný česnek, konzervu fazolí v rajské omáčce, většinou dělám ze dvou nebo tří, z toho alespoň jednu ostrou, přidám kečup, prohřeju a nakonec malinko zjemním tatrou. Je to výborné.

  • Jana V. | 6. 1. 2007 09:08

    Já přidám k cibuli uzeninu nakrájenou na kostičky a spolu opeču.Papriku už nepřidávám,jen trochu okyselím citr.šťávou.S čerstvým chlebem je to velmi dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Naložené papriky Olivový olej Oregáno Točený salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Prezidentské maso

Prezidentské maso

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem

Guláš v papiňáku

Guláš v papiňáku

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Dýně s mletým masem nejen na těstoviny

Dýně s mletým masem nejen na těstoviny

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

33
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
27
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
26
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…
24
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
22
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 11. 8. 2025: Kdo dnes bude zavalen úkoly a kdo by se měl zaměřit na rodinné vztahy?

Denní horoskop na pondělí 11. 8. 2025: Kdo dnes bude zavalen úkoly a kdo by se měl zaměřit na rodinné vztahy?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact