• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Fazole s uzeninou

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazole s uzeninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček fazole
    • olivový olej
    • 1
      ks naložené papriky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      šálek kečup - jemný
    • 1
      ks točený salám nebo silný párek či klobása

Postup přípravy receptu

1
Fazole namočíme večer před vařením. Druhý den uvaříme v té vodě (může se i v papiňáku asi 20-30 minut) do měkka. Na pánvi na trošce olivového oleje zpěním nakrájený česnek na proužky a cibuli (část na kostičky, část na proužky - dle fantazie). Na to přidám nakrájenou sterilovanou papriku, posypu oregánem, zaliju kečupem a přidám pokrájenou uzeninu, přikryju pokličkou a dusím. Na měkké fazole, můžou se nechat celé nebo minule jsem je trochu rozmixovala tyčovým mixerem se přelije rozdušená paprika s uzeninou.
2
K tomu syrové kyselé zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajské fazole s uzeninou

Rajské fazole s uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Horáková | 9. 1. 2007 11:05

    Připravuji stejně jako anonym, ale nedávám tatru,sypu strouhaným sýrem. Tato varianta z konzervy je nejenom rychlejší, ale nám i víc chutná, protože fazole jsou omáčkou hezky nasáklé. Možná, že to neumím , ale když vařím fazole z pytlíku, tak ať dělám, co dělám, vždy mám pocit, že se mi to dobře nespojí. Jedině to asi nechat odležet.

  • Sc. | 9. 1. 2007 10:54

    Nabízím ještě jednodušší "fazole pro lenochy" - na trošce oleje osmahnu nakrájený debrecínský párek (ten mi nejvíc chutná), přidám konzervu červených fazolí bez nálevu, pořádně prohřeju, případně trošku přisolím a přidám trochu čili - to podle chuti.

  • Anonym | 9. 1. 2007 10:06

    Pro spestření nabízím trochu jednodušší variantu...: Osmahnu cibuli a uzeninu, přidám strouhaný česnek, konzervu fazolí v rajské omáčce, většinou dělám ze dvou nebo tří, z toho alespoň jednu ostrou, přidám kečup, prohřeju a nakonec malinko zjemním tatrou. Je to výborné.

  • Jana V. | 6. 1. 2007 09:08

    Já přidám k cibuli uzeninu nakrájenou na kostičky a spolu opeču.Papriku už nepřidávám,jen trochu okyselím citr.šťávou.S čerstvým chlebem je to velmi dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Naložené papriky Olivový olej Oregáno Točený salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Avokádový salát k večeři

Avokádový salát k večeři

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Šneci nejen s tvarohem

Šneci nejen s tvarohem

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Jednoduché cappuccino řezy

Jednoduché cappuccino řezy

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

252
Debrecínská polévka s fazolemi
Debrecínská polévka s…
142
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
59
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát -…
47
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
46
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

Drsné přání Freimanové k dnešnímu jubileu: Veroniko, tohle jsi neměla zapotřebí!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact