• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fantastické řízky
Napište svůj komentář k receptu

Fantastické řízky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fantastické řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 4
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžíce majoránka
    • 4
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžička kari
    • 7
      stroužek česnek
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob) 1-2

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme.
2
Vejce rozšleháme přidáme sůl, koření, solamyl, utřený česnek, zamícháme a vložíme maso.
3
Necháme 24 hodin uležet v chladu a poté smažíme v rozpáleném tuku.
4
Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické hrnkové knedlíky

Fantastické hrnkové knedlíky

Řízky od Malé Fatry

Řízky od Malé Fatry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Zvěřinová | 30. 10. 2008 13:41

    Opravdu výborné! Nemá chybu. Doporučuji všem, co touží po obměně.

  • Eva Vondrova | 25. 10. 2008 19:30

    Také jsem dělala s pečeným bramborem a nemělo to chybu, mňam!!!Dávám 1*

  • Zuzka | 23. 10. 2006 10:32

    Je to fakt vynikající,dělala jsem z kotlety,s opečenýma brambůrkama.Díky za dobrý recept.

  • Dita Skoupá | 21. 10. 2006 20:03

    Nelze nahradit Solamyl ?Je to škrob z brambor, který nepoužívám vůbec. Nahrazuji Maizenou.

  • Vendula | 16. 10. 2006 08:37

    Dělala jsem to z kuřecích prsíček - je to opravdu velmi, velmi dobré. K tomu zel. oblohu, trocha rýže, trocha hranolků, volské oko - no nemělo to chybu. Maso má vynikající chuť - po opečení velmi šťavnaté. Tento recepr určitě nevyhodím

  • Júlia | 9. 10. 2006 14:43

    Je to velmi dobré. Aj to je príjemné, že naložené mäsko vydrží v chladničke niekoľko dní.Ako prílohu som dala zemiačky na masle s petržlenovou vňaťou a uhorkový šalát so smotanou. Nemalo to chybu.

  • Vanda Jašková | 23. 8. 2006 15:10

    Je to opravdu výborné,výborné,výborné! Zkoušela jsem i z králičího masa a bylo to vynikající.

  • Simona Šenkyříková | 19. 8. 2006 17:12

    Výborné nemá to chybu.Simona

  • Titus Ž. | 11. 8. 2006 17:15

    Vyzkoušel jsem.výborné!!dávám za 1.

  • Věra | 12. 5. 2006 14:40

    Vyzkoušela jsem z půl dávky a dala 1 lžíci pálivé papriky, bylo to akorát, kdo má rád palivější může přitvrdit.. asi to záleží jak kdo má rád pálivé.. Jinak jsou vynikající a moc moc dobrý...váhala jsem i s majoránkou a pak jí tam dala je to super recept.. k tomu salát s čínského zelí, rajčat a okurek... ŇAM dávám velikou 1*

  • Jana Tichá | 22. 4. 2005 12:59

    4 lžíce pálivé papriky? Není to chyba?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kari Majoránka Mletý kmín Pálivá paprika Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavináče

Zavináče

Koláč s kokosem a šlehačkou

Koláč s kokosem a šlehačkou

Makový jablečník

Makový jablečník

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

Marcipánová hmota falešná (varna)

Marcipánová hmota falešná (varna)

Sladká rýže s jahodami

Sladká rýže s jahodami

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Banánová zmrzlina - zdravá - 1 ingredience!

Banánová zmrzlina - zdravá - 1…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

159
Dýňová tortila
Dýňová tortila
142
Máslové řízky
Máslové řízky
128
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
60
Klasické lečo
Klasické lečo
36
Vývar se slaninou a fazolemi
Vývar se slaninou a…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Fantastické řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact