• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Falešný tataráček
Napište svůj komentář k receptu

Falešný tataráček

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Falešný tataráček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks paštika Malé (Májka)
    • 2
      ks žloutek Syrové (nemusí být)
    • 1
      ks cibule Větší
    • pepř mletý
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • kečup - jemný
    • paprika - sladká
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ostatní ingrdience.
2
**Příloha:** topinky
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 28. 3. 2007 22:57

    Je jasné, že tatarák nejde ničím nahradit, proto to autorpojmenoval falešný. Tady jde o recept!!!!

  • Di | 21. 3. 2007 11:08

    Mám ráda počesnekované topinky s paštikou, případně kečupem, takže tento recept určitě vyzkouším. Mám ráda i braborový "tatarák", ale je fakt, že to je něco docela jiného. Všem milovníkům masového tataráku doporučuji přípravek Zwiebelwurst - je to něco jako cibulový métský salám, ovšem zdánlivě ze syrového masa. Na počesnekovaných topinkách to není špatné a přeci jenom to je dost podobné pravému tataráku. Prodávají ho v masně Novák, která bývá součástí prodejen Plus.

  • Jana Kutačová | 21. 3. 2007 10:57

    Tatarák je z mletého hovězího masa a nejde chuťově nahradit ničím,ani paštikou.Může to být dobré,vzhledově podobné,ale chuťově asi těžko.Dělávám občas i ten falešný z brambor(nevím jak se mu říká),ale ten jíme jen se synem,manžel odmítá -není v tom maso :o))

  • bramborka | 21. 3. 2007 10:22

    Z brambor se tomu říká lutenice jestli se nepletu ale pravý tatarák nic nenahradí.

  • Anonym | 21. 3. 2007 08:11

    Nekde jsem slysela, ze je moznost udelat falesny tataracek i z varenych brambor....zastavam vsak nazor Hany - maso je maso:-))

  • Lenka K. | 20. 3. 2007 22:08

    no, že by hovězí masíčko chutnalo jako paštiky...no nevim nevim...tatarák je prostě tatarák jen z masa. To ale neznamená, že uvedený recept nemůže být dobrý:)

  • Hana Rožníčková | 20. 3. 2007 13:38

    No, já myslím, že je to tataráku hódně vzdálené. Akdyž se můžou ještě vynechat žloutky, tak je to podle mě pomazánka. Tatarák je tatarák, maso je maso, a paštika zůstane paštikou...

  • Simča Sládková | 20. 3. 2007 10:59

    Autorko - fakt to chutná jako tatarák? Tatarák miluji, ale už dlouho jsem se ho nedopřála, tak asi zjusím toto....

  • mil. Radová | 20. 3. 2007 09:50

    dobrý nápad.skusím.tatarák miluji.M

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Paprika - sladká Paštika Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Ruské vejce

Ruské vejce

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Krémová houbová polévka

Krémová houbová polévka

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

182
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
78
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
49
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
47
Piškotový dort „Malakov“
Piškotový dort „Malakov“
40
Voňavé asijské ossobuco s pečenou dýní
Voňavé asijské ossobuco…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

Zpověď Sáry Donutilové (31) pro Blesk: Poprvé promluvila o ztrátě dítěte...

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Falešný tataráček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact