• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Fajnšmekrovi utopenci
Napište svůj komentář k receptu

Fajnšmekrovi utopenci

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fajnšmekrovi utopenci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg špekáček
    • 1,50
      kg cibule
    • 10
      ks nakládané okurky
    • 0,65
      l voda
    • 0,50
      l ocet
    • 3
      lžíce cukr
    • 0,25
      lžička sůl
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 10
      ks pepř mletý
    • 10
      nové koření
    • 4
      ks bobkový list
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      ks kapie popř. feferonky
    • 0,50
      balíček deko na okurky
    • 1,40
      lžička pepř celý mletý
    • 1
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky oloupeme a podélně nařízneme. Okurky nakrájíme na plátky a vložíme do naříznutých špekáčků. Cibuli a kapii nakrájíme na nudličky. Vše skládáme do 3,5 l láhve od okurek (cibule, špekáčky, sem tam kapie, cibule atd.). Dobře upěchujeme a zaléváme teplým (ne vařícím) nálevem (jsou dříve hotové). Dobře uzavřeme celofánem a gumičkou a necháme v chladu uležet nejméně týden.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie | 16. 1. 2014 17:23

    Worchester, sojovku přidávám do nálevu s dekem a ostatním kořením?? děkuji

  • Jarik | 15. 12. 2013 19:48

    Nemá naprosto žádnou chybu. A když se dodá ještě najemno nakrájené zelí, je to SUPER ;)

  • Jarick | 10. 8. 2013 08:09

    Co? Okurky? Sojovka? Vorčestr? :-\

  • Jana Z. | 23. 9. 2011 07:02

    Jsou super. Dávám za 1. ;-)

  • Autor | 23. 11. 2005 10:45

    Kdo má rád utopence kyselejší tak si může upravit poměr octa a vody na 1:1 (tedy cca 0,6 l octa a 0,6 l vody) a jeden známý dokonce poměr z mého receptu otočil (tedy více octa než vody) a říká že jsou ještě lepší a dříve proleželé.

  • marcela slamdeckova | 5. 10. 2005 22:58

    Vyzkouseli jsme tyto utopence a muzu rict,ze nam chutnali!!!

  • Pavel Holeček | 26. 2. 2005 21:09

    Udělal jsem toho okurkáč.A můžu říct,že ve třech jsme se do toho pustili a zůstalo jen něco na dně! Díky za recept!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Utopenci
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Cukr DeKo Kapie Nakládané okurky Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Špekáček Sůl Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moravské kuře

Moravské kuře

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Boršč III.

Boršč III.

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Pečené donuty

Pečené donuty

Americké "Sloppy Joes"

Americké "Sloppy Joes"

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

39
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
38
Ananasové řezy "Piña Colada"
Ananasové řezy "Piña…
29
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
27
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
24
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Poslední mejdan pro Bartošku (†78): Statečná vdova Andrea, syn na schodech! A rozjetý Kohák

Poslední mejdan pro Bartošku (†78): Statečná vdova Andrea, syn na schodech! A rozjetý Kohák

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

  • Recepty.cz
  • Fajnšmekrovi utopenci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact