• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Excelentní Cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Excelentní Cheesecake

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Excelentní Cheesecake
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základ - 1. vrstva
    • 200
      g sušenky 1 a 3/4 balíčku BeBe sušenek
    • máslo 1/4 kostky másla
  • Náplň - 2. vrstva
    • 2
      balení smetanový sýr Lučina smetanová
    • 3
      ks vejce
    • 120
      g cukr krupice
    • sůl
    • citron
  • Krém - 3. vrstva
    • 2
      balení zakysaná smetana
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrtíme, dáme do misky a zalijeme ¼ másla, které jsme si předtím rozpustili. Směs vysypeme do formy a co nejvíc udusáme dlaní tak, aby byla vrstva sušenek všude rovnoměrně.
2
Poté začneme připravovat náplň.
3
Lučiny, vejce a cukr dáme do větší mísy a zakapeme šťávou z půl citronu podle chuti. Někdo má rád kyselejší, někdo méně kyselé. Nakonec přidáme sůl. Vše vyšleháme šlehačem do hmoty bez hrudek. Nalijeme do formy na již připravený základ ze sušenek. Lijeme pomalu a rovnoměrně. Poté dáme do trouby předehřáté na 190° na cca 20-25 minut.
4
Mezitím si připravíme krém. Zakysané smetany, vanilkový cukr a opět trochu citronové šťávy dáme do větší mísy a šleháme šlehačem cca 4 min., aby byla hmota hezky nadýchaná.
5
Ozkoušíme výtvor v troubě a pokud se nám netrhá a nelepí na dotek na prsty, vyndáme a nalijeme krém jako 3. vrstvu opět rovnoměrně a opatrně po celém obsahu formy.
6
Opět vložíme do trouby vyhřáté na 220° na 5-10 minut.
7
Po upečení pomalu odkrájíme nožem od stran formy a necháme vychladnout.
8
Vršek můžeme ozdobit dle chuti. Například jahody s čokoládou, kiwi, borůvky...
9
(Na fotce je malinový cheesecake, růžový je proto, že jsem přidala do 3. vrstvy růžové barvivo.)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Excelentní zážitek

Excelentní zážitek

Cheesecake s kdoulemi

Cheesecake s kdoulemi

Lotus cheesecake

Lotus cheesecake

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Pečení Děti Vánoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krupice Máslo Smetanový sýr Sůl Sušenky Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Cizrnový guláš se zeleninou

Cizrnový guláš se zeleninou

Linecké košíčky s jahodami

Linecké košíčky s jahodami

Těstoviny se žampiony ala pizza

Těstoviny se žampiony ala pizza

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Zelňačka III.

Zelňačka III.

Nepečené kokosové kostky

Nepečené kokosové kostky

Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

109
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
76
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
44
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
43
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
42
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší galerií
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
AHA.cz Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Jiří Dlouhý (18), jedno z dvojčat herecké legendy Vladimíra Dlouhého (†52): První sex před kamerou!

Jiří Dlouhý (18), jedno z dvojčat herecké legendy Vladimíra Dlouhého (†52): První sex před kamerou!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Další doporučené recepty:

Eskymo řezy
Eskymo řezy
Eton Mess
Eton Mess
Étonnant jablkový koláč
Étonnant jablkový koláč
Excelentní zážitek
Excelentní zážitek
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exotická salsa
Exotická salsa
  • Recepty.cz
  • Excelentní Cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact