• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Eskymo
Napište svůj komentář k receptu

Eskymo

autor: JanaJin87
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Eskymo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek olej
    • 1,50
      hrnek mléko
    • 6
      lžíce kakao
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
  • krém
    • 0,75
      l mléko
    • 3
      ks kokosový pudink
    • 150
      g máslo
    • 2
      ks zakysaná smetana
    • 2
      ks vanilkový cukr
  • poleva
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Těsto:
2
Smícháme mouku, cukr, kakao a pomalu vmícháme vejce, mléko, olej a kypřící prášek. Vylejeme do vymazaného a vysypaného plechu (nebo na pečící papír) a pečeme cca 20 min (dle trouby).
3
Krém:
4
Do teplého pudinku s vanilkovým cukrem vmícháme máslo a po vychladnutí přidáme zakysanou smetanu.
5
Když korpus vychladne, naneseme na něj krém a polejeme polevou. Já používám klasickou čokoládu na vaření nebo kaštany.
6
Množství v ingrediencích lze upravit, jen stejný poměr - podle velikosti formy, já to mám na velký plech a těsto je cca 1,5 cm vysoké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Rychlé eskymo řezy

Rychlé eskymo řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JanaJin87 | 26. 2. 2015 17:29

    Upřímně, měla jsem po přečtení komentářů chuť recept smazat, ale pak jsem si řekla, že je to aspoň ponaučení pro mě. Jarkoo, velice děkuju za názor :) I všem ostatním, příště si to budu kontrolovat, abych recepty neduplikovala.

  • Kamila B.
    Kamila B. | 24. 2. 2015 08:34

    Dobrý den. Recept byl na webu ponechán z důvodů, které popisuje níže uživatel recepty73. Přeji krásný den!

  • Jana | 24. 2. 2015 07:33

    A krom autora může někdo korekturu receptů dělat?

  • jarkoo | 23. 2. 2015 12:35

    Já osobně si myslím, že korekturu by měl dělat hlavně administrátor a pokud je přidán prakticky stejný recept, tak ho nezveřejnit. Já se vždycky kouknu, zda tu již recept není, ale může se stát, že to člověk přehlédne. Navážet se ale do autorky receptu mi přijde dost nefér a vůbec se mi to nelíbí. Tyhle věci by měl sledovat ten, kdo recept schvaluje a následně zveřejňuje.

  • recepty73
    recepty73 | 23. 2. 2015 12:00

    ...souhlasím s tím, že přidávat skoro stejné recepty dělá stránky nepřehledné a že duplikáty jsou k ničemu, ale zrovna u těchto řezů bych klidně udělal vyjímku a nechal bych je tu, protože když se mrknete na původní eskymo řezy, tak se v nich podle postupu vyzná a upeče je jen ten, kdo už má něco odpečeno a odvařeno, vzhledem k strohosti postupu ...a ty druhé "Rychlé" jsou k ničemu a velmi dobře dokážu pochopit komentář o autorovi kreténovi, kdybych postupoval s výrobou krému tak, jak je napsáno...

  • Jana | 21. 2. 2015 18:21

    Mně se taky nelíbí,že se místo sdílení zkušeností do komentářů přidá prakticky stejný recept.Taky už sem moc nechodím a nejsem sama.Dneska mi to už nerozčílí,ale dřív když byly tyhle stránky moje srdeční záležitost bych vyletěla z kůže.

  • Di | 21. 2. 2015 10:58

    Musím se Zdeny zastat. Taky si myslím, že dávat sem stále stejné recepty vede jenom k velké nepřehlednosti a je to zcela zbytečné. Mě spíš otráví, když něco hledám a najdu to 10x - komu se chce to číst? Tu maličkost si většinou kuchař doáže podle svých zlušeností změnit sám. Když nevyzkoušel, tak přece neví, co je nejlepší, a nebue vařit 10 variant téhož jídla. ;-)

  • Jarka | 20. 2. 2015 19:47

    To si nemyslím, nějaký řád by se měl respektovat. Pravidla duplicity by se měly ctít a když chcete sdělit, že to děláte o nějaké to deko jinak můžete napsat do komentáře a přidávat další recept si odpustit. Jsou to recepty k ničemu, prostě jen duplikáty, které se dříve mazaný a teď se zveřejnění kdeco a jarkoo ví, co mám na mysli, protože jsem si četla její věci. Přijít s něčím novým je těžší než množit to co každý už najde a tak se množí a množí a množí a množí.

  • jarkoo | 20. 2. 2015 18:45

    Nic si z toho nedělejte. Paní Zdena má nějakou zvláštní zálibu komentovat takto recepty, které si jsou podobné. Dokonce mi pod jeden recept napsala, že opisuji a podvádím. Já sama si vždy ráda prohlídnu více podobných receptů a vyberu si ten, který mi nejlépe vyhovuje a mnohdy je i kombinuji, přesně jak píšete. Nenechte se odradit, čím větší výběr receptů tady bude, tím lépe :-)

  • JanaJin87 | 19. 2. 2015 20:11

    Neříkám, že ne, ale dělám si vlastní kuchařku a proč to skrývat. Občas někomu nesedne jen drobnost v receptu, taky se mi stalo, že jsem tu našla více receptů na stejné jídlo a lišily se jen v drobnostech a i tak mi vyhovoval jen jeden. Nikdo nemusí dělat přesně podle mého nebo jiného receptu, ale třeba si něco vezme z obou....

  • Zdena | 16. 2. 2015 12:49

    Eskymo řezy tu již jsou a to dokonce i hrnkové.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Kakao Kokosový pudink Máslo Mléko Olej Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Vepřové kari

Vepřové kari

Americký koláč

Americký koláč

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
15
Domácí kečup
Domácí kečup
15
Šťouchané brambory s medvědím česnekem
Šťouchané brambory s…

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Známý český hudebník Dr. Kary: Detaily o rakovině a děsivá prognóza

Známý český hudebník Dr. Kary: Detaily o rakovině a děsivá prognóza

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Eňo ňuňo dort
Eňo ňuňo dort
Erdäpfelkas
Erdäpfelkas
Esíčka
Esíčka
Eskymo řezy
Eskymo řezy
Eton Mess
Eton Mess
Étonnant jablkový koláč
Étonnant jablkový koláč
  • Recepty.cz
  • Eskymo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact