• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
Napište svůj komentář k receptu

Ernstův choucroute

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ernstův choucroute
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřové maso uzený bůček
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      ks bobkový list
    • 1
      ks nové koření kuličky
    • 5
      ks pepř mletý kuličky
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      kostka masox dle chuti
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks kuřecí prsa prsní
  • Omáčka
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžička křen
    • 1
      lžička petržel

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na olivovém oleji (může být i obyčejný stolní), přidáme nakrájený česnek, bobkový list, nové koření a kuličky pepře. Chvíli restujeme a přidáme dobře propláchlé a nakrájené kysané zelí. Zalijeme bujonem a necháme asi 5 minut povařit. Mezitím si nakrájíme bůček na plátky cca 1-2 cm tlusté a přidáme do hrnce. Necháme opět asi 5 minut společně vařit. Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, osolíme, kdo chce, může opepřit, a položíme na zelí. Takto spolu vaříme kolem 15 minut, prostě až bude kuřecí hotové.
2
Ingredience na omáčku smícháme dohromady a podáváme k hotovému choucroutu. Zkuste to, je to fakt mňamka!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 1. 4. 2009 23:48

    no kysane zeli co dela babicka je taky kysela tak akorat na jidlo :) kupovane je teda hodne kysele ... a ja nic nekraju, jsem lina

  • sottish wolf | 1. 4. 2009 22:39

    Antonia Trusková: myslim, ze neni mysleno krajet zeli jeste podelne :-D

  • Antonia Trusková | 6. 3. 2009 19:29

    Je prekvapujúce, ako sú ochutené tie isté produkty v závislosti od krajiny. U nás je kyslá kapusta takej miernej chuti, ze este pridávame ocot a Vy radíte "dobře propláchlé a nakrájené ". Taktiez nám je "nepochopitelné", naco este treba krájat "kysané zelí", ked je nakrájané temer ako vlasy.Darmo, iný kraj, iné zvyky. Ale tú poriadne kyslú kapustu Vám závidíme.

  • Zuzana Kalábová | 28. 2. 2009 17:27

    Jedná se o petrželovou nať - může být čerstvá, ale dobrá je i sušená.

  • Klára Keselyova | 26. 2. 2009 21:47

    Ten petržle, do omáčky, je vňať, alebo koreň zostrúhaný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Křen Kuřecí prsa Kysané zelí Masox Med Nové koření Pepř mletý Petržel Vepřové maso Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové placky s mákem

Bramborové placky s mákem

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Malakov dort - starý recept po prababičce

Malakov dort - starý recept po…

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Šťavnaté kari kuře

Šťavnaté kari kuře

Sladká rýže s jahodami

Sladká rýže s jahodami

Bramborové knedlíky plněné směsí s anglickou slaninou

Bramborové knedlíky plněné směsí s…

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Domácí kečup
Domácí kečup
21
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
20
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
19
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Jennifer Lopezová: Trapas v Turecku! Nepustili ji do butiku

Jennifer Lopezová: Trapas v Turecku! Nepustili ji do butiku

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact