• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ementálská pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Ementálská pečeně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ementálská pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek kotlety bez kosti
    • 250
      g ementál
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 3
      lžička paprika - sladká 2-3
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Plátky kotlety lehce naklepeme a osolíme, vložíme do zapékací mísy, posypeme nahrubo strouhaným ementálem, paprikou a zalijeme šlehačkou. Přiklopíme víkem a pečeme asi 45 minut zakryté, potom odkryjeme a dopečeme, až vznikne hustá sýrová omáčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ementálská pomazánka

Ementálská pomazánka

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré

Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 6. 4. 2014 21:21

    Nezkoušel někdo místo šlehačky dát tatarku?

  • Irena Klasová | 18. 7. 2007 13:33

    Zkuste vyzkoušet variantu "Ementálská pečeně II".

  • Romča | 18. 6. 2007 14:07

    Pro mě trochu bez chuti, bez zápachu (paprika to nezachrání), i když je pravda, že maso zůstalo krásně šťavnaté. Když navíc uvážím, jaká je to se šlehačkou kalorická bomba, dám příště přednost jiným receptům (např. vepřová pečeně na rozmarýnu, ta nemá chybu).

  • Irena Klasová | 20. 6. 2006 13:26

    Doma to pečeme volně na plechu, nepřiklápíme víkem a pečeme to asi 45 minut.

  • Jana Dvořáková | 19. 6. 2006 14:23

    Při pečení se mně srazil sýr a omáčka byla hrudkovitá. Ví někdo, co jsem udělala špatně?Díky.

  • Irena Klasová | 12. 6. 2006 12:22

    My ještě dáváme na kotletu šunku, pak sýr, papriku a šlehačku. Pečeme to současně s brambory nakrájenými na plátky asi ve třech vrstvách, každou vrstvu osolíme, posypeme paprikou, poslední vrstvu posypeme strouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou.Z ementálské pečeně nikdy nic nezbyde, obzvláště pak z brambor.

  • Jana Kutačová | 12. 6. 2006 09:06

    No,to bude 100% dobré...:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ementál Kotlety Pálivá paprika Paprika - sladká Šlehačka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

Mandlový dort

Mandlový dort

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

Tvarohový řez

Tvarohový řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

"Štafetky" - zákusky, roláda, řez

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Debrecínská polévka se zeleninou

Debrecínská polévka se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

79
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
27
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Ementálská pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact