• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Džuveč
Napište svůj komentář k receptu

Džuveč

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Džuveč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g hovězí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      ks cibule
    • 2
      ks feferonka
    • vývar
    • 8
      ks zelená paprika
    • 6
      lžíce rýže
    • 4
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a promícháme s moukou. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a feferonky, přidáme maso a zprudka po všech stranách opečeme, až si pustí vlastní šťávu. Chvíli dusíme ve vlastní šťávě, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
2
Během dušení podle potřeby podléváme dalším vývarem a občas promícháme. Před koncem dušení přidáme vyčištěné a pokrájené papriky, propláchnutou rýži a později ještě nakrájená rajčata. Dodusíme, až jsou maso i rýže měkké. Podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Džuveč II.

Džuveč II.

Bramborový džuveč

Bramborový džuveč

Džuveč podle dědy

Džuveč podle dědy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dr. Azbest | 18. 12. 2012 21:55

    Do džuveče patří česnek! Výborný je džuveč z vepřového srdce s trochou jater a s kořenovou zeleninou.

  • qsalat
    qsalat | 19. 11. 2011 15:06

    Vyzkoušel jsem tento recept a bylo to tak vynikající,že ho rodina udělala a ještě 2 dny se olizovala za ušima. DOPORUČUJI!

  • Marianna | 2. 11. 2005 10:55

    Tak ja poznam dzuvec troska inak, okrem zelenej papriky a rajcin sa tam dava mrkva a baklazan, zahusti sa s mukou rozmiesanou vo vode, nedava sa tam vobec ryza, ale sa zvlast uvari ryza k dzuvecu alebo zemiakova kasa.Tak som to jedla v Sarajeve a je to super!

  • Anonym | 9. 11. 2004 15:17

    Rýže je nejlepší přidat v sáčku. Má to pak lepší chuť. Takovou výraznější. Akorát ten sáček se špatně rozděluje na porce.

  • Zuzana Typová | 3. 11. 2004 16:33

    Myslím si, že by bylo dobré zmínit přesně jak se to dělá s tou rýží, jestli se dává syrová co se neprodává v sáčcích nebo jaká

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Hladká mouka Hovězí maso Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Rýže Sůl Vývar Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pomazánka s česnekem

Sýrová pomazánka s česnekem

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Syrečková pomazánka II.

Syrečková pomazánka II.

Plněná vepřová rolka

Plněná vepřová rolka

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

58
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
35
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
31
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
29
Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý
Koláč s hruškovým /…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Patrasová po smrti Aničky (†29) nastoupila na léčení: Dojemná péče syna Felixe!

Patrasová po smrti Aničky (†29) nastoupila na léčení: Dojemná péče syna Felixe!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Džuveč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact