• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dýňový srnčí hřbet
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový srnčí hřbet

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový srnčí hřbet
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek dýně čerstvá, na jemno nastrouhaná
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      lžička skořice
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda soda na pečení
    • 1
      špetka sůl
    • 340
      g cukr
    • 3
      ks vejce větší
    • 0,75
      šálek rostlinný olej (šálek 0,25l)
    • 1
      hrnek ořechy
    • 1
      lžička vanilka

Postup přípravy receptu

1
Prosát dohromady mouku, skořici, prášek do pečiva, sodu na pečení a sůl. V míse nejprve smíchat cukr, olej, vejce a vanilku, vmíchat suché ingredience, nastrouhanou dýni a opatrně vmíchat ořechy. Přenést do vymazané a vysypané formy a péci na 175 °C. Peču obyčejně z poloviční dávky a v mojí plynové troubě téměř hodinu. Zkoušejte špejlí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový srnčí hřbet

Rýžový srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Červenková | 28. 11. 2007 22:16

    doporucuji!

  • Tereza Jarčušková | 26. 10. 2006 07:18

    Pani Jana, pridali ste už recepty na tie dobroty, čo spomínate ? Neviem ich nájsť.

  • Tereza Jarčušková | 26. 10. 2006 07:15

    Robila som včera z celej dávky, boli srnčie chrbáty dva. Použila som žltú tekvicu, tie potvory sú tak obrovské... Koláčik bol výborný, len som cesto troška riedila mliekom, chutilo. Posledné 4 kúsky boli aj dnes ráno vláčne a neobschnuté, hoci boli celú noc nezakryté na stole. Určite zopakujem. Ďakujem za dobrý receptík : )))

  • Jana Han | 2. 9. 2005 19:30

    Pani Airan dodam jeste predpis na tvarohovy dynovy dort, dynovou sladkou roladu a velice jednoduchy dynovy pie. Prosim o trochu casu, jen co ty predpisy najdu. Vsechny jsou velice dobre a osvezujici. Bohuzel do vsech musi prijit dynove pyre a to je ta nejpracnejsi cast. Da se ale pripravit ve velkem mnozstvi predem a skladovat.

  • Airan Novakova | 2. 9. 2005 09:38

    Sup s tim do oblibenich:-)))))) Dekuji za zajimavy recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dýně Hladká mouka Jedlá soda Ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Sůl Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Ořechové banánky

Ořechové banánky

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

98
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
39
Pečená zelenina s miso omáčkou
Pečená zelenina s miso…
20
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
19
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
16
Bramborové placky s dipem z řepy
Bramborové placky s…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Dýňový srnčí hřbet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact