Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře v pivní omáčce
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Hlávkový salát se smetanou
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Pomazánka z "vepřovky"
Lívance s cukrem a skořicí
Smetanovo - čokoládový dort
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka