Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketový kotlík
Klasické palačinky
Mleté maso na žampionech
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Špagety alla puttanesca
Baklava s ořechy
Dušené jehněčí Irish Stew
Jednoduchý kávovník ala medovník
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
Borůvkový cheesecake s čokoládou