Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová bábovka bez vajec
Koleno v alobalu na grilu
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Dušená hovězí kližka
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Letní pokušení: Malinové muffiny
Banánové smoothie s avokádem
Pomazánka z červené řepy I.
Smaženka s restovanou zeleninou
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…