Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Quiche
Krůtí ragú se žampiony
Karbanátky z filé
Losos na špenátové peřince
Hrníčková buchta
Caesar salát
Závin z listového těsta se zelím a…
Rýže s vejci
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka