Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské brambory
Bulharská pomazánka
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Těstovinový salát s masem
Malakov dort - starý recept po…
Kuře Anča
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Vanilkový cheesecake