Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský plátek
Mlsná krůta
Švýcarské fondue
Hermelínový salát
Humrové chlebíčky
Zeleninová polévka s pohankou
Bramboráčky se zelím a slaninou
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake