• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dýňový chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový chlebíček

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
6fotografií
Nahrát fotku
 

Dýňový chlebíček je originální obměnou klasického biskupského chlebíčku. Potěší především na podzim, kdy je sezóna dýní v plném proudu.

Suroviny

1 porce
    • 250
      g dýňové pyré
    • 200
      g hladká mouka
    • 150
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • 100
      ml olej
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g čokoláda mléčná
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 30
      g dýňová semínka
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      ks prášek do pečiva kypřící
    • 0,50
      lžička sůl
    • 1
      lžička skořice
    • 0,50
      lžička muškátový oříšek
    • 0,50
      lžička hřebíček mletý

Postup přípravy receptu

1
V jedné míse smíchejte sypké suroviny - mouku, cukr, kypřící prášek, sodu, skořici, muškátový oříšek, hřebíček a sůl.

RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec!

2
V druhé míse promíchejte dýňové pyré, vejce, olej a mléko. (Pokud nemáte dýňové pyré, můžete si jej snadno připravit tak, že na kostky pokrájenou dýni uvaříte a následně rozmixujete na kaši).
3
Sypké přísady postupně přidávejte do mokré směsi a vše pečlivě promíchejte, dokud se suroviny nespojí.
4
Čokoládu i ořechy nasekejte nahrubo a spolu s dýňovými semínky vmíchejte do těsta.

RADA: VIDEO, jak na domácí Míša řezy

5
Těsto nalijte do formy na biskupský chlebíček, kterou nejprve vyložte pečicím papírem.
6
Pečte v troubě předehřáté na 180 stupňů zhruba 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Halloween
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krupice Dýňová semínka Dýňové pyré Hladká mouka Hřebíček mletý Jedlá soda Mléko Muškátový oříšek Olej Prášek do pečiva Skořice Sůl Vejce Vlašské ořechy

Čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Koleno v alobalu na grilu

Koleno v alobalu na grilu

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Bezinkový džem (rosol) - květový

Bezinkový džem (rosol) - květový

Rebarborový koláč s pudingem

Rebarborový koláč s pudingem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Čokoládové sušenky

Poslední sledované recepty

216
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
88
Francouzský dresing
Francouzský dresing
38
Celerový krém
Celerový krém
27
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
21
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Dýňový cheesecake
Dýňový cheesecake
Dýňový cheesecake s javorovým sirupem
Dýňový cheesecake s javorovým sirupem
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček z pižmové dýně
Dýňový chlebíček z pižmové dýně
  • Recepty.cz
  • Dýňový chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact