• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Napište svůj komentář k receptu

Dušený pikantní bůček s kedlubnou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 600
      g vepřový bůček libovější, bez kůže a kostí
    • 300
      g kedlubna očištěná, nebo patizon
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      lžíce zázvor čerstvě nastrouhání
    • 1
      lžíce česnek čerstvě nastrouhaný
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • sádlo
    • jíška
    • vývar

Postup přípravy receptu

1
Libovější vepřový bok pokrájíme na kostky a dáme do misky. Přidáme olej, zázvor, česnek, worcester, pepř a trošku osolíme. Vše dobře promícháme a necháme alespoň dvě hodiny proležet, nejlépe však přes noc.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Cibuli pokrájíme na kostičky a na troše sádla (oleje) ji osmažíme lehce dozlatova. Pak přidáme naložené kostky masa a za občasného promíchání je osmažíme ze všech stran. Přilijeme cca 2 dl vývaru a dusíme na mírném ohni, pod poklicí doměkka, za občasného promíchání a případného podlití.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Když je maso měkké, přisypeme na kostičky nebo nudličky pokrájenou kedlubnu (lze použít i patizon) a ještě krátce podusíme, aby byla kedlubna měkká na skus. Dle potřeby přilijeme vývar, zahustíme troškou jíšky, necháme ještě krátce provařit a případně dosolíme a opepříme.
4
Podáváme s vařeným nebo šťouchaným bramborem, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný vepřový bůček z přeštických vepřů na celerovém salátu

Grilovaný vepřový bůček z přeštických…

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Glazovaný vepřový bok

Glazovaný vepřový bok

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jíška Kedlubna Olej Pepř mletý Sádlo Sůl Vepřový bůček Vývar Worcestrová omáčka Zázvor

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Maková bábovka

Maková bábovka

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Buřty s cibulí

Buřty s cibulí

Kokosovo-tvarohový sen

Kokosovo-tvarohový sen

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Květáková (brokolicová) rýže

Květáková (brokolicová) rýže

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

22
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
20
Zapečený pangasius
Zapečený pangasius
20
Zapečený pangasius II.
Zapečený pangasius II.
15
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo…
15
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
AHA.cz Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Frontman skupiny Jelen Jindra Polák: Ve 45 letech dvojnásobným dědou!

Frontman skupiny Jelen Jindra Polák: Ve 45 letech dvojnásobným dědou!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Další doporučené recepty:

Dušený lilek s vajíčkem
Dušený lilek s vajíčkem
Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a kukuřicí (cizrnou)
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a…
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
  • Recepty.cz
  • Dušený pikantní bůček s kedlubnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact