• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dušené zelí s vinnou klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Dušené zelí s vinnou klobásou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušené zelí s vinnou klobásou
Dušené zelí s vinnou klobásou
Dušené zelí s vinnou klobásou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g kysané zelí - okapané
    • 1
      ks cibule - velká
    • olej nebo sádlo
    • sůl - na špičku lžičky
    • 3
      lžíce cukr krupice - dle chuti, cca 2 -
    • 300
      g vinná klobása cca
    • 1
      stroužek česnek nebo pepř - není nutný

Postup přípravy receptu

1
Na trošce rozpáleného oleje nebo sádle si osmažíme pokrájenou cibuli dorůžova. Přidáme okapané zelí (NEPROPLACHOVAT!), osolíme, osladíme dle chuti a dusíme pod poklicí cca 8-10 minut. Většinou není nutné zelí ani podlévat, cukr nám tekutinu ze zelí uvolní.
2
Během dušení si pokrájíme vinnou klobásu na menší dílky, které pak vložíme k zelí také podusit na cca 6-8 minut. Pokud nám během dušení klobása popraská, není to na škodu, chuť nám v pokrmu zůstane a to je podstatné.
3
Dle chuti můžeme zelí ochutit česnekem nebo pepřem.
4
Podáváme s čerstvým pečivem, bramborem, knedlíkem nebo gnocchi. Podávat můžeme i jako chuťovku k pivu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Toasty s vinnou klobásou

Toasty s vinnou klobásou

Papriky s vinnou klobásou

Papriky s vinnou klobásou

Slaný závin s vinnou klobásou

Slaný závin s vinnou klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • J.B. | 28. 1. 2017 23:04

    Už jsem od receprů 73 zkusila hodně receptů a tenhle tada taky nezklamal. Byla to perfektní večeře.

  • Pavlína | 4. 2. 2015 20:16

    Díky za skvělou večeři, přítel byl nadšený a to má své výhody ;-) :-[ :-|

  • Honza | 31. 10. 2014 14:38

    Fakt výborný jídlo, dík.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ze zeleniny Vepřové Oběd Svačina Večeře Dušení Výjimečný den Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr krupice Kysané zelí Olej Sůl Vinná klobása
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Špagety se šunkou

Špagety se šunkou

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

52
Snadná hermelínová pomazánka
Snadná hermelínová…
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Domácí kečup
Domácí kečup
27
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
25
Bramboráky s mletým masem
Bramboráky s mletým masem

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Dušené zelí s paprikami
Dušené zelí s paprikami
Dušené zelí s řepou - sladkokyselé
Dušené zelí s řepou - sladkokyselé
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí se salámem
Dušené zelí se salámem
Dušený hrášek
Dušený hrášek
Dušený hrášek s volským okem
Dušený hrášek s volským okem
  • Recepty.cz
  • Dušené zelí s vinnou klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact