• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení kořenová zelenina
    • 4
      ks rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kg vepřová plec nebo krkovice
    • 0,25
      ks vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká mletá
    • 2
      lžička hořčice plnotučná
    • 120
      g ementál
    • 6
      plátek slanina
    • 1
      l zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Maso dáme na pánev na olej a osmahneme a vyndáme, přidáme cibuli.
2
Nakrájíme nadrobno na kostičky a zeleninu, zalijeme vývarem okořeníme a vmícháme hořčici, uvedeme do varu. Po 5 minutách přidáme opečené maso a dusíme pod poklicí při nízké teplotě do měkka.
3
Potom maso přendáme do zapékací misky a obložíme jej ementálem a slaninou, zapečeme asi 10 minut. Potom maso zalijeme zakysanou smetanou a dopečeme do růžova.
4
Podáváme s vařenými bramborami nebo kroketami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou

Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaspinka | 28. 5. 2012 14:04

    Nějak mi z toho vypadlo co se dělá s těmi rajčaty. A jestli jsem to pochopila správně,tak zůstala šťáva ve které se to dusilo a to je škoda. Takže-rajčata jsem prostě nedala a zakysanou smetanu jsem rozmíchala v té šťávě co zbyla po dušení a tím to pak celé zalila až to bylo zapečené se slaninou a sýrem. Takhle to bylo dobré :-)

  • Brandejsová Dana | 30. 4. 2009 06:54

    A co děláme s tou zeleninou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Ementál Hořčice plnotučná Kořenová zelenina Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Slanina Sůl Vepřová plec Vývar Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Hrníčkový chleba

Hrníčkový chleba

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

Poslední sledované recepty

28
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
25
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
22
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
19
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
18
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact