Kedlubna s mletým masem - dušená
Dušená mrkev
Dušená mrkev s hráškem za 12 minut
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám podobnou masovou směs na těstoviny,ale místo strouhané mrkve použiju mraženou směs-hrášek,karotka.
Jarní polévka
Domácí paštika
Hodolanská omáčka
Žravé řezy
Kukuřičný chléb II.
Obložená vejce
Paprikové kostky se žampiony
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…