Kedlubna s mletým masem - dušená
Dušená mrkev
Dušená mrkev s hráškem za 12 minut
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám podobnou masovou směs na těstoviny,ale místo strouhané mrkve použiju mraženou směs-hrášek,karotka.
Bramborová pánev (omeleta)
Univerzální bramborové těsto
Makový závin III.
Drážďanský špaldový chleba
Rajčatový salát II.
Segedínský guláš III.
"Péřová" bublanina
Kapsy se zeleninou ala svíčková
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki