• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
Napište svůj komentář k receptu

Druhá náplň do větrníků

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Druhá náplň do větrníků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 60
      g cukr
    • 0,50
      l šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink. Necháme vychladnout a dáváme pozor, aby se neudělal škraloup, vymícháme do hladka. Do pudinku pak vmícháme zlehka ušlehanou šlehačku. Společně s karamelovou náplní plníme do větrníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maruš | 23. 1. 2007 12:52

    Hospodyňko,já už ani jinou šlehačku nepoužívám,jen tu Ramu na šlehání.Taky ji můžu doporučit.

  • Hana Rožníčková | 23. 1. 2007 09:43

    Dle mého pudink, když chladne, tak tuhne. Někdy dělám klasický pudink do ozdobných báboviček a pak se dá krásně vyklopit.

  • Hospodyňka | 23. 1. 2007 09:39

    Dovolím si doporučit rostlinnou šlehačku Rama. Já jí použila už i do Tiramisu po česku nebo Bebe střechy. Sice se šlehá trošku dýl, ale je krááásně tuhá a takhle pevná, tuhá vydrží v lednici. Chuť od pravé šlehačky k nerozeznání.

  • xy | 22. 1. 2007 21:51

    Je pravda, že smetana do tuha vyšlehat moc nešla, ale netekla. Navíc pudink při vymíchávání do studena také trochu zřídne. Hmota byla taková, že držela do doby, než jsem do větrníku kousla. Pak náplň vytékala. Zkuisila jsem do poloviny hmoty zašlehat trošku horkého mléka s rozpuštěnou želatinou, pak jsem počkala, až to ztuhlo a nastříkala jsem hmotu do větrníků.A pak už to bylo dobré.

  • D K | 19. 1. 2007 21:37

    Já bych řekla, že to bude spíše šlehačkou, některou když koupím, tak mi nejde ušlehat do tuha. Pokud, ale šlehačka byla tuhá, tak zkuste tedy přidat pudink. Můžu se zeptat, jak moc řidký to bylo? Krém zase až tak hustý není, ale neměl by téct.

  • xy | 19. 1. 2007 19:01

    Zkoušela jsem tento recept. Je na chuť dobrý, ale docela řídký. Dá se tomu nějak předejít? Nebylo by lepší dát na 1/2 litru mléka 2 pudinkové prášky, aby to bylo tužší? Děkuji předem za odpověď.

  • englicka marketa | 5. 1. 2007 16:22

    karamelovou náplní je míněno uvařený pudink kter se poté vymíchá z ušlehanou šlehačkou.touto směsí se plní větrníky.a ten cukr.tek ten se přidá do mléka a až se uvede do varu tak se tam nalije pudink...už chápete paní Petro??

  • Petra | 4. 1. 2007 16:33

    Pořád nerozumím té karameloé náplni.To se ten cukr s tou šlehačkou potom ušlehá?Nebo co s tim jiného?

  • Eva | 4. 1. 2007 15:46

    Anonyme, karamel se dělá na teflonové pánvi bez vody na mírném ohni, stále se míchá, až se cukr rozpustí a začne hnědnout-pozor nepřipálit-poté přilít šlehačku (na poháry přiliji třeba anansovou šťávu). Vše se jakoby zdrcne, ale stále poctivě mícháme a po chvilce se udělá karamel-zdrclý cukr se opět rozpustí. Taky se mi nedařilo, až mi někdo poradil, že podstatná je teplota plotýnky nebo ohně.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:28

    Neumím dělat karamel. Dělala jsem ho asi 2x a ani jednou to nevyšlo. Napište mi prosím jak na to.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:27

    Vypadá to skvěle. Určitě to zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Šlehačka Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Králík na roštu - grilování

Králík na roštu - grilování

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Koláč s kuřecím masem a olivami

Koláč s kuřecím masem a olivami

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

21
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbová omáčka s…
18
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
17
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
15
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact