• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
Napište svůj komentář k receptu

Druhá náplň do větrníků

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Druhá náplň do větrníků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 60
      g cukr
    • 0,50
      l šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink. Necháme vychladnout a dáváme pozor, aby se neudělal škraloup, vymícháme do hladka. Do pudinku pak vmícháme zlehka ušlehanou šlehačku. Společně s karamelovou náplní plníme do větrníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maruš | 23. 1. 2007 12:52

    Hospodyňko,já už ani jinou šlehačku nepoužívám,jen tu Ramu na šlehání.Taky ji můžu doporučit.

  • Hana Rožníčková | 23. 1. 2007 09:43

    Dle mého pudink, když chladne, tak tuhne. Někdy dělám klasický pudink do ozdobných báboviček a pak se dá krásně vyklopit.

  • Hospodyňka | 23. 1. 2007 09:39

    Dovolím si doporučit rostlinnou šlehačku Rama. Já jí použila už i do Tiramisu po česku nebo Bebe střechy. Sice se šlehá trošku dýl, ale je krááásně tuhá a takhle pevná, tuhá vydrží v lednici. Chuť od pravé šlehačky k nerozeznání.

  • xy | 22. 1. 2007 21:51

    Je pravda, že smetana do tuha vyšlehat moc nešla, ale netekla. Navíc pudink při vymíchávání do studena také trochu zřídne. Hmota byla taková, že držela do doby, než jsem do větrníku kousla. Pak náplň vytékala. Zkuisila jsem do poloviny hmoty zašlehat trošku horkého mléka s rozpuštěnou želatinou, pak jsem počkala, až to ztuhlo a nastříkala jsem hmotu do větrníků.A pak už to bylo dobré.

  • D K | 19. 1. 2007 21:37

    Já bych řekla, že to bude spíše šlehačkou, některou když koupím, tak mi nejde ušlehat do tuha. Pokud, ale šlehačka byla tuhá, tak zkuste tedy přidat pudink. Můžu se zeptat, jak moc řidký to bylo? Krém zase až tak hustý není, ale neměl by téct.

  • xy | 19. 1. 2007 19:01

    Zkoušela jsem tento recept. Je na chuť dobrý, ale docela řídký. Dá se tomu nějak předejít? Nebylo by lepší dát na 1/2 litru mléka 2 pudinkové prášky, aby to bylo tužší? Děkuji předem za odpověď.

  • englicka marketa | 5. 1. 2007 16:22

    karamelovou náplní je míněno uvařený pudink kter se poté vymíchá z ušlehanou šlehačkou.touto směsí se plní větrníky.a ten cukr.tek ten se přidá do mléka a až se uvede do varu tak se tam nalije pudink...už chápete paní Petro??

  • Petra | 4. 1. 2007 16:33

    Pořád nerozumím té karameloé náplni.To se ten cukr s tou šlehačkou potom ušlehá?Nebo co s tim jiného?

  • Eva | 4. 1. 2007 15:46

    Anonyme, karamel se dělá na teflonové pánvi bez vody na mírném ohni, stále se míchá, až se cukr rozpustí a začne hnědnout-pozor nepřipálit-poté přilít šlehačku (na poháry přiliji třeba anansovou šťávu). Vše se jakoby zdrcne, ale stále poctivě mícháme a po chvilce se udělá karamel-zdrclý cukr se opět rozpustí. Taky se mi nedařilo, až mi někdo poradil, že podstatná je teplota plotýnky nebo ohně.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:28

    Neumím dělat karamel. Dělala jsem ho asi 2x a ani jednou to nevyšlo. Napište mi prosím jak na to.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:27

    Vypadá to skvěle. Určitě to zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Šlehačka Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Kváskový chléb

Kváskový chléb

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Dýňové pyré s bramborem

Dýňové pyré s bramborem

Hermelínové řízky

Hermelínové řízky

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Meruňkové čatní s cibulí

Meruňkové čatní s cibulí

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

68
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
52
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
46
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…
42
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
27
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact