• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Drůbeží výpečky
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží výpečky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží výpečky
Drůbeží výpečky
Drůbeží výpečky
Drůbeží výpečky
Drůbeží výpečky
Drůbeží výpečky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g srdce drůbeží, cca
    • 600
      g žaludky drůbeží, cca
    • 300
      g drůbeží játra cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín dle chuti
    • 3
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek cca
    • bylinky dle chuti: tymián, rozmarýn, majoránka

Postup přípravy receptu

1
Drůbeží (já použil kuřecí) srdíčka, žaludky a játra dobře očistíme a opláchneme pod tekoucí vodou. Pokud chceme dobu pečení urychlit, doporučuji žaludky a srdíčka předvařit v malém množství osolené vody cca 45 minut, kterou po scezení použijeme na podlévání výpečků. Pokud předvařovat nebudeme, játra do výpečků budeme přidávat cca 25 minut před koncem pečení.
2
Cibule pokrájíme na kostičky, česnek nasekáme nebo nastrouháme, játra překrájíme na menší díly. Vše dáme do pekáčku společně s předvařenými srdíčky a žaludky. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a bylinky dle chuti, podlijeme troškou vývaru a pečeme na 200 stupňů nejprve zakryté zhruba 30 minut, poté odkryjeme a dopékáme za občasného podlití a promíchání doměkka a dozlatova. Podléváme jen tolik, aby se nám cibule rozpekla a udělala ve výpečkách sos. Ke konci pečení můžeme přidat ještě trochu česneku, který při pečení ztrácí svou sílu, ale to už je na chuti každého.
3
Podáváme s bramborem, bramborovým či houskovým knedlíkem, kyselým či dušeným zelím nebo řepou, čerstvým chlebem a chlazeným pivem.
4
Podlévat můžeme i černým pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výpečky na víně

Výpečky na víně

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Valná | 7. 3. 2017 14:29

    Nečekala jsem,že to budou až tak skvělé pečené drůbky.Děkuji za recept,který u nás dozajista nezapadne do propadliště dějin,protože jsme si na nich všichni velice pochutnali a v pekáči nezbylo vůbec nic.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Cibule Drcený kmín Drůbeží játra Pepř mletý Srdce Sůl Žaludky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Léčivý sirup z jitrocele

Léčivý sirup z jitrocele

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Veganský perník

Veganský perník

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

69
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
43
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
40
Masová směs s cuketou na těstoviny, brambory nebo rýži
Masová směs s cuketou na…
34
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
33
Poctivá kuřecí polévka
Poctivá kuřecí polévka

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Drůbeží salát II.
Drůbeží salát II.
Drůbeží salát s ovocem a zeleninou
Drůbeží salát s ovocem a zeleninou
Drůbeží šťavnatý řízek
Drůbeží šťavnatý řízek
Drůbeží vývar s knedlíčky
Drůbeží vývar s knedlíčky
Drůbková polévka
Drůbková polévka
Dublin Coodle
Dublin Coodle
  • Recepty.cz
  • Drůbeží výpečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact