• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží křidýlka na kysaném zelí

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kysané zelí
    • 10
      ks kuřecí křídla
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      ks cibule
    • 3
      lžíce sádlo
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Pekáček vymažeme sádlem a přidáme zelí i s nálevem. Na zeli rovnoměrně naskládáme plátky cibule a na cibuli plátky anglické slaniny. Křidélka řádně okořeníme grilovacím kořením, a naskládáme je vedle sebe.
2
Vše ještě potřeme trochou sádla nebo poklademe na křidýlka plátky másla. Nakonec zalijeme asi 1 dcl vody a pečeme 30 minut přikryté a 30 minut odkryté. Příloha bramborový nebo houskový knedlík.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky

Vepřová pečeně na kysaném zelí s…

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza | 30. 9. 2007 11:10

    jojo se smetanou souhlas

  • Di | 23. 4. 2007 06:44

    Nezalívám vodou, ale lákem ze zelí, šťáva je pak pikantní. Nedávám tuk, vypeče se ho dost ze slaniny i z masa (dělám ze stehýnek, ta jasou tučnější než křidélka). Vypečeným tukem pak maso přelévám. Už jsem použila zelí kysané, červené kysané i sterilované (tuto nasládlou variantu považuji za nejlepší). Je to opravdu duper!

  • Jiří | 22. 4. 2007 09:22

    doporučuji zkusit červené zelí.

  • Berča | 15. 2. 2007 15:45

    Zkuste místo zalít vodou použít sladkou smetanu. To pak dostane šmrc. Ostatní zůstává.

  • petra | 27. 4. 2006 18:57

    opravdu dobré, rychlé a jednoduché, už vím co s křidélky

  • Anonym | 22. 3. 2006 10:48

    je to skvělé.Doporučuji

  • Dita | 6. 5. 2005 15:15

    Něco podobného dělám ze stehen, ale kuřepodlévám černým pivem. Je to mňamka

  • zlatka arnoštová | 25. 4. 2005 21:43

    Výborný recept,může se použít i naporcované celé kuře.Porce kuřete ještě posypávám kmínem.

  • Nováková | 24. 1. 2005 09:55

    Bylo to moc dobré a to křidýlka nemám ráda.

  • Pešek | 25. 8. 2004 20:04

    Je to ňam a nemusím se ani bát, že se něco připálí, dobře to voní a je to hned pryč.

  • Božena Pešková | 24. 8. 2004 10:37

    Je to dobrota, můžou být místo křidélek i stehýnka, obojí je dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kuřecí křídla Kysané zelí Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Vepřová pečeně s dušeným zelím a…

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Veganský thajský sójový guláš

Veganský thajský sójový guláš

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

204
Penne se špenátem
Penne se špenátem
189
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
124
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a…
63
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
37
Norská rybí polévka
Norská rybí polévka

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact