• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na těstíčko
    • 1
      balíček drůbeží játra
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce polohrubá mouka 3-4
    • 4
      lžíce solamyl (bramborový škrob) 3-4, naturalmyl
    • 1
      lžíce koření např. grilovací, kari, paprika, atd. - podle chuti
    • 1
      lžíce bylinky
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova. Když máme všechna játra osmažená, do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, utřený česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.
2
Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Baklažány s jogurtovou omáčkou

Baklažány s jogurtovou omáčkou

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 5. 2013 19:54

    Já nevím.. jídlo bylo ve výsledku dobré, ale recept je hrozně odfláknutý... kde je postup na to těstíčko? Smíchat dohromady všechno, co nejsou "játra"? V surovinách chybí ingredience na omáčku. Nepatří náhodou něco, co je uvedeno v "na těstíčko" i do omáčky? Vyšla mi hrozně řídká. Stejně tak těstíčko bylo hrozně řídké, mouky jsem dávala snad třikrát tolik... Jako ve výsledku to šlo, ale ten odbytý recept je fakt k vzteku...

  • vileminka | 22. 11. 2011 09:10

    nevidím, že by byl napsán škrob do těstíčka. :-(

  • Bronislav Puntik | 20. 10. 2009 21:02

    Vypadá to moc dobře, blíží se víkend tak to musím vyzkoušet :)

  • Jana H. | 17. 1. 2007 16:37

    Autorka se právě přiřítila z práce.Pravdu má Gábina aHanka R. . Omáčka je opravdu teplá, ale když jí chce někdo studenou jako tatarku, nechť je tedy studená. Já dělám hodně ,hlavně kuřecí s jogurtem. Mám to ráda a tak vymyšlím recept, kde bych ten jogurt mohla uplatnit. A co se týče toho škrobu, přijde opravdu do těstíčka, je to tam popsané. S těmi ingrediencemi ať si každý dá jaké koření chce nebo nechce a do té omáčky také. Byl to jen nápad a hlavně pokus.Pro Jaroslavu O. já mám játra ráda vepřová , ale hklavně drůbeží, tak zkouším, co by se dalo z nich ještě udělat. Jo a té omáčky není moc, jen tak na přelití jako tatarkou.Všechny Vás zdravím. Jana H.

  • Gábina Houšková | 17. 1. 2007 12:02

    Aha, tak to asi bude teplá, četla jsem moc rychle :-)) Ale myslím, že studená by šla taky jako náhrada tatarky.

  • Hana Rožníčková | 17. 1. 2007 11:53

    Také jsem usoudila, že omáčka je teplá. Snad se autorka ozve a vysvětlí.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 1. 2007 11:39

    Já jsem pochopila, že omáčka je teplá. Co se vám na tom nezdá? Když se omáčky zahušťují zakysanou smetanou, tak proč ne jogurtem?? S jogurtem to bude lehčí...U nás játra jím jenom já a starší dcera, takže to tak honem nevyzkouším, ale šla bych do toho...:-))

  • Gábina Houšková | 17. 1. 2007 11:17

    Jogurtová omáčka je určitě studená

  • Lenka | 17. 1. 2007 11:09

    Není jasné, jestli se taky ohřívá ten jogurt a omáčka se podává teplá? Já bych to viděla spíš za studena...ale nevím?

  • Andra | 17. 1. 2007 10:22

    Asi máte pravdu. Ďakujem

  • Hana Rožníčková | 17. 1. 2007 10:07

    Ten škrob určitě patří do těstíčka.

  • Andra | 17. 1. 2007 09:57

    Čo ten zemiakový škrob? Predpokladám, že sa buď primieša k múke alebo sa s ním zahusťuje omáčka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Drůbeží játra Koření Polohrubá mouka Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Maminčiny kuřecí závitky

Maminčiny kuřecí závitky

Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí

Bramborové knedlíky sypané cibulovo…

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

27
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
25
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
23
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží polévka
Drůbeží polévka
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact