• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dřevorubecký guláš
Napište svůj komentář k receptu

Dřevorubecký guláš

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dřevorubecký guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • grilovací koření
    • 40
      g rostlinný olej
    • 150
      g houby
    • 200
      g párky (Tenké)
    • 100
      g cibule
    • 25
      g hladká mouka
    • mletá paprika
    • kečup - jemný
    • 1
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • majoránka
    • 50
      g tuk
    • 3
      dl vývar (Nebo voda)

Postup přípravy receptu

1
Na tuku orestujeme cibuli, zaprášíme moukou a paprikou, zalijeme vývarem (vodou), promícháme, přidáme kečup utřený česnek, sůl, pepř, kmín, majoránku a vše povaříme.
2
Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, poprášíme grilovacím kořením a orestujeme. Přidáme nakrájené houby, na kolečka nakrájené párky a orestujeme, vložíme lečo, trochu prohřejeme, zalijeme předem uvařenou gulášovou šťávou a vše povaříme. Podáváme s rýží, bramborem, knedlíkem, nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dede . | 10. 6. 2008 21:03

    Recept som vyskúšala so šampiňónmi,nedala som lečo ale 2 paradajky a jednu papriku a do šťavy som nepridala kečup ale asi 1 dl červeného vína,bolo to mňam.

  • Iveta Bílková | 6. 2. 2007 12:42

    Je to fantastické! Vynikající propojení všech ingrediencí. Já jsem dala sušené hříbky a sterilovaného leča 500g, protože lečo milujeme. Jeden jsme měli s těstovinama a druhý den s knedlíkem. Bude dělat určitě častěji. Díky za skvělý recept. A vůbec není složitý.

  • pavča | 30. 11. 2006 08:27

    opravdu výborné! HOuby jsem dala sušené, a majoránku a česnek jsem přidala až nakonec.

  • Anonym | 25. 3. 2006 10:10

    Super

  • Anonym | 15. 12. 2005 09:22

    Majoránka a česnek se přece nedává na začátku vaření!!!

  • Anonym | 12. 12. 2005 21:04

    jaké houby jste prosím dali? jinak to vypadá moc dobře

  • fany | 12. 1. 2005 19:06

    Na první pohled složité, ale nemá chybu. Doporučuji všem, přípravu zkrátí již hotové lečo z mrazáku nebo ze sklenice.

  • Alice Svobodová | 10. 12. 2004 15:52

    Chutná skvěle, stojí za to vyzkoušet.

  • Alice | 10. 12. 2004 13:07

    Chutná výborně! Stojí za to vyzkoušet. Vřele doporučuji!!! Mňamka pro celou rodinu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hladká mouka Houby Kečup - jemný Kmín Majoránka Mletá paprika Párky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tuk Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Řezy z mikrovlnky

Řezy z mikrovlnky

Palačinkové rolky (roládky)

Palačinkové rolky (roládky)

Chřestový salát s kozím sýrem

Chřestový salát s kozím sýrem

Piškotová roláda podle Lidušky

Piškotová roláda podle Lidušky

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Nejlepší vánoční krůta

Nejlepší vánoční krůta

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

(nejen) Jablkovo - vločkový koláč

(nejen) Jablkovo - vločkový koláč

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

316
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
55
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
32
Kapustové těstoviny - zapékané
Kapustové těstoviny -…
22
Kapr v trojobale
Kapr v trojobale
22
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Výborná holandská omáčka…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

Tragická smrt krásné moderátorky (†43): Zemřela při pádu letadla!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Dřevorubecký guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact