• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dřevorubecký guláš
Napište svůj komentář k receptu

Dřevorubecký guláš

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dřevorubecký guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • grilovací koření
    • 40
      g rostlinný olej
    • 150
      g houby
    • 200
      g párky (Tenké)
    • 100
      g cibule
    • 25
      g hladká mouka
    • mletá paprika
    • kečup - jemný
    • 1
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • majoránka
    • 50
      g tuk
    • 3
      dl vývar (Nebo voda)

Postup přípravy receptu

1
Na tuku orestujeme cibuli, zaprášíme moukou a paprikou, zalijeme vývarem (vodou), promícháme, přidáme kečup utřený česnek, sůl, pepř, kmín, majoránku a vše povaříme.
2
Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, poprášíme grilovacím kořením a orestujeme. Přidáme nakrájené houby, na kolečka nakrájené párky a orestujeme, vložíme lečo, trochu prohřejeme, zalijeme předem uvařenou gulášovou šťávou a vše povaříme. Podáváme s rýží, bramborem, knedlíkem, nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dede . | 10. 6. 2008 21:03

    Recept som vyskúšala so šampiňónmi,nedala som lečo ale 2 paradajky a jednu papriku a do šťavy som nepridala kečup ale asi 1 dl červeného vína,bolo to mňam.

  • Iveta Bílková | 6. 2. 2007 12:42

    Je to fantastické! Vynikající propojení všech ingrediencí. Já jsem dala sušené hříbky a sterilovaného leča 500g, protože lečo milujeme. Jeden jsme měli s těstovinama a druhý den s knedlíkem. Bude dělat určitě častěji. Díky za skvělý recept. A vůbec není složitý.

  • pavča | 30. 11. 2006 08:27

    opravdu výborné! HOuby jsem dala sušené, a majoránku a česnek jsem přidala až nakonec.

  • Anonym | 25. 3. 2006 10:10

    Super

  • Anonym | 15. 12. 2005 09:22

    Majoránka a česnek se přece nedává na začátku vaření!!!

  • Anonym | 12. 12. 2005 21:04

    jaké houby jste prosím dali? jinak to vypadá moc dobře

  • fany | 12. 1. 2005 19:06

    Na první pohled složité, ale nemá chybu. Doporučuji všem, přípravu zkrátí již hotové lečo z mrazáku nebo ze sklenice.

  • Alice Svobodová | 10. 12. 2004 15:52

    Chutná skvěle, stojí za to vyzkoušet.

  • Alice | 10. 12. 2004 13:07

    Chutná výborně! Stojí za to vyzkoušet. Vřele doporučuji!!! Mňamka pro celou rodinu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hladká mouka Houby Kečup - jemný Kmín Majoránka Mletá paprika Párky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tuk Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobrý makovec

Dobrý makovec

Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Co se zbylou rýží?

Co se zbylou rýží?

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Vaječný salát s ředkvičkami

Vaječný salát s ředkvičkami

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Bramborovo-ledový salát

Bramborovo-ledový salát

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

90
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
47
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
36
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
31
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
27
Jednoduché staročeské plátky se žampiony
Jednoduché staročeské…

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Dřevorubecký guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact