• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dráteník
Napište svůj komentář k receptu

Dráteník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dráteník
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g brambory
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 0,50
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • 4
      ks vejce
    • prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na kostky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle, salám nakrájíme na malé kostičky, přidáme mouky, olej, sůl, pepř, majoránku, vejce a nakonec prášek do pečiva. Všechno pečlivě promícháme a dáme péct do vymazaného pekáče. Dráteník je hotový, jakmile je krásně zlatý.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • karel paty | 24. 7. 2008 16:48

    Oldřichu, prášek se dává nakonec proto, že čím vlhčí prostředí, tím dřív vyšumí. A tak je výhodné ho dát úplně nakonec i když s moukou asi nic nezkazíte.

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Daizy * | 18. 7. 2008 12:47

    Jani, vystihl to přesně...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 18:56

    Daizy,bohužel,u nás to bylo obdobné.Vonělo to krásně,já moc ochutnat nemohla,ale přítel říkal,že je to BUCHTOJÍDLO,nevím,co tím myslel

  • Daizy * | 15. 7. 2008 13:10

    Také jsem dělala dnes k obědu a bohužel se žádné nadšení nekonalo, moje děti (ač jinak nevybíraví jedlíci) snědly 2 lžičky a všechno ostatní nechaly. No, jsem zvědavá, co na to ten můj, až přijde z práce...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 00:11

    To jsme se tu sešli,co?Vlastně už dnes dělám na oběd a vyzkouším Laďko tu mouku.Pak dám vědět.

  • Oldřich Gargulák | 14. 7. 2008 18:33

    ...a NAKONEC prášek do pečiva. Proč nakonec, já dávám do mouky. Ale vyzkouším.Tu krmi.

  • ladislava staffenová | 14. 7. 2008 17:29

    Pro Janu Remkovou:tenhle recept znám a právě u tohohle vyzkoušejte místo polohrubé celozrnnou mouku a místo hladké špaldovou.Laďka

  • Jana Remková | 14. 7. 2008 09:46

    Takže,velmi zajímavá obměna zapečených francouzských brambor?Velmi dobře to tedy vypadá,tenhle recept,žasnu,lidičky,kam na to chodíte?A celkem i rychlovla.Dávám do oblíbených a v nejbližší době určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Majoránka Měkký salám Pepř mletý Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Mazanec ze sušeného droždí

Mazanec ze sušeného droždí

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

139
Dýňová tortila
Dýňová tortila
136
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
132
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
122
Máslové řízky
Máslové řízky
48
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87):  Kdo jsou mecenáši pohřbu?

Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87): Kdo jsou mecenáši pohřbu?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Dráteník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact