• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dračí maso
Napište svůj komentář k receptu

Dračí maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dračí maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kuřecí prsa
    • mletá sladká paprika
    • 1
      ks dračí klobása 150 g

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky opláchneme a nakrájíme na kousky. Klobásu nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi. Opečenou klobásu vyjmeme a na vypečeném tuku orestujeme řízky, můžeme přidat lžičku papriky. Až jsou prsíčka hotová, přimícháme zpátky klobásu a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí například bramborová kaše nebo hranolky.
3
Toto jídlo je velmi rychlé a díky pikantní klobásce a nenáročné přípravě by mohlo zachutnat hlavně pánům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sušené maso

Sušené maso

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivca | 31. 10. 2007 01:40

    Pani Katerino Dvorakova, souhlasim....mne by se take hodil doma a nase sesticlenna rodina s malymi detmi by jej privitala take. A take se uz moc tesim na jeho nove originalni recepty. I kdyz ja na slozite recepty casu moc nemam, ale na nejakou tu Patrikovou specialitku bych si ten cas nasla.

  • Kateřina Dvořáková | 29. 10. 2007 14:27

    Teda, Patrik mě pobavil. "...a připomenout si, jak jsem dobrý..." Teda jeho bych chtěla mít doma...

  • DP | 29. 10. 2007 13:57

    Tak proč nám Patricku něco ze svých úžasných originálně vymyšlených receptů nepředhodíš? Víš taková jídla jako tzatziky, calzone, hovězí Stroganov nebo bruschetta jsou všeobecně známé pokrmy mezinárodní kuchyně a jejich příprava není ani moc složitá, ani moc zdlouhavá. To nezastře ani sebedelší slohová práce - středně progresivně zdatný kuchař neprofesionál zvládne bruschettu nebo tzatziky za pár minut. Tak sem s těmi tvými složitými chuťovými fantaziemi! Nebo jsou to opravdu jenom fantazie?

  • Radka | 29. 10. 2007 12:11

    Myslím, Patriku, že na Tebe přesně sedí: "jako malý jsem byl trochu namyšlený, ale teď už jsem prostě bez chybičky"

  • Jana V. | 28. 10. 2007 17:15

    Dračí klobásu znám,je výborná,chutí hodně připomíná čabajku,je hodně papriková a ostřeji kořeněná.Výborná na jednohubky.

  • Patrick Schmitt | 28. 10. 2007 02:32

    No...mně je například teprve 22 a už jsem vyzkoušel a vymyslel tolik receptů, jak hodně lidí za celý život ne a jednoduché jídla pro mě nejsou žádnou výzvou. Proto je se jim většinou vyhýbám. Baví mě spíše složité recepty a přípravy, protože se přitom můžu "vyřadit" a připomenout si, jak jsem dobrý...a navíc je to prostě většinou tak, že ze složitého receptu vám může vzniknout chuťová fantazie, z jednoduchého receptu vám vznikne rychlé ale také prosté jídlo. Tím nechci říct, že tohle jídlo není třeba dobré, ale určitě obliba v jednoduchosti přípravy nesouvisí ani s věkem, ani s pohlavím, jak je koneckonců vidět u mě. ;-)

  • Lucka | 26. 10. 2007 13:08

    Dračí klobása je pikantní papriková klobása, jde nahradit jistě jinou. Je dostatečně slaná a pikantní, koření při smažení nezhořkne. Myslím, že mladý kluk, který toho za svůj život ještě moc nenavařil, jistě rychlou a jednoduchou přípravu ocení a nejen on. Zeleninka samozřejmě možná je, klidně i červená paprika.

  • Tereza J. | 26. 10. 2007 10:29

    Patrik, neviem, aká je dračia klobása, ale údeniny všeobecne obsahujú vysoký podiel soli, takže chýbanie dosolenia by som nepovažovala za chybu. Ja by som k tomu pridala už len voľajakú zeleninku, možno hrsť kukurice alebo hrášku.

  • Jana | 26. 10. 2007 09:26

    Neznám dračí klobásu, takže si nedokážu představit chuť tohoto jídla. Ale taky bych tam ještě něco přidala...

  • Anonym | 26. 10. 2007 08:47

    Patriku, souhlas. Také mě tento recept neoslovil (nezkoušela jsem), já preferuji trochu vynalézavosti, kombinací, koření atd.

  • Patrick Schmitt | 25. 10. 2007 22:58

    To, že páni mají rádi jednoduchou, rychlou přípravu je tak trošku fáma, jak je koneckoncu vidět i na receptech, které jsem zde doposud přidal. Jinak pro někoho tento recept může být zajímavý, osobně mi připadá až trošku moc prostý. Jednak mi přijde zvláštní, že nikde není ani zmínka o osolení masa a jednak se může stát, že koření, které společně s tukem vyteče z klobás při dalším opékání zhořkne. Nenáleží mi ale kritizovat, když jsem nevyzkoušel, jsou to jen mé domněnky.

  • Anonym | 25. 10. 2007 17:33

    Pozor, obsahuje vírus.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dračí klobása Kuřecí prsa Mletá sladká paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávěnky

Kávěnky

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Piškotové řezy s angreštem

Piškotové řezy s angreštem

Krtkův dort II.

Krtkův dort II.

Cuketové špízy s masem

Cuketové špízy s masem

Vanilkovo-jablečná pohádka

Vanilkovo-jablečná pohádka

Bramborové knedlíky se švestkami

Bramborové knedlíky se švestkami

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

244
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
163
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
155
Poctivá česnečka
Poctivá česnečka
115
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
49
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Sestra Krainové dostala fanoušky: Hezčí než Simona?!

Sestra Krainové dostala fanoušky: Hezčí než Simona?!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Dračí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact