• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí Uncle Bens
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Uncle Bens

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Uncle Bens
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg cibule
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl ocet
    • 3
      plechovka rajský protlak malé - po 70g
    • 200
      g cukr krystal
    • sůl podle chuti
    • 240
      g nakládaná kukuřice
    • 270
      g houby čerstvé nebo sterilované žampiony
    • 7
      dl nakládané okurky sklenice

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kousky, cibuli podusíme na oleji, přidáme papriky, rajčata a postupně ostatní suroviny, kukuřici, hřiby (žampiony), drobně nakrájené kyselé okurky, cukr, ocet, sůl, rajčatové protlaky. Společně povaříme 5-10 minut. Plníme do menších sklenic, sterilujeme 15 minut při 80 °C.
2
Z dávky vyjde 12-13 sklenic od menší 250 ml tatarky, kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Domácí špaldové rohlíky

Domácí špaldové rohlíky

Domácí chléb pečený v troubě

Domácí chléb pečený v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Dudova | 28. 8. 2008 21:04

    Robila som to ešte pred tým, ako som ho objavila na tejto stránke.Je to výborná pochúťka, dá sa to jesť k hocičomu. Za dva týždne som urobila štyri dávky a bojím sa, že to bude málo. Doporučujem tento recept všetkým.

  • Lenka Kristová | 3. 8. 2007 01:09

    Skvělý nápad....určitě vyzkouším, díky.

  • dede . | 2. 8. 2007 21:48

    Môže sa to konzumovať ako studená večera s pečivom,alebo na pizzu,pod mäso,omáčka na cestoviny.

  • Anonym | 2. 8. 2007 18:10

    Jak se to dal použiva ?

  • dede . | 2. 8. 2007 18:03

    Som rada že ste spokojná,musím ešte doplniť že sa môže pridať aj pokrájaná cuketa.Tiež robievam 2-3 dávky za sezónu a ide to prvé na odbyt.Zeleninu krájam na čo najmenšie kúsky,chvíľku podusim papriku,pridám všetky veci čo tam patria a nakoniec pridám ošúpané paradajky a vypnem aby zeleninka ostala chrumkavá,aj tak ešte pri konzervovaní zmäkne.

  • Lenka | 2. 8. 2007 13:38

    Tak jsem to před chvílí dodělala a teď to steriluji. Je to VÝÝÝBORNÝ!!!! Určitě do konce sezony udělám ještě nejmíň jednu dávku.

  • TANJA | 9. 10. 2006 23:44

    JE TO SKVĚLÉ VYZKOUSELA JSEM A CHUTNA VYBORNE UZ MAM JEN JEDNU SKLENICI DOPORUCUJI VYZKOUSET

  • Anonym | 4. 9. 2006 16:23

    je to vynikajici

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr krystal Houby Nakládaná kukuřice Nakládané okurky Ocet Paprika Rajčata Rajský protlak Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánový koktejl

Banánový koktejl

Máslové řízky

Máslové řízky

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

"Piknik" medové kuličky - kokosové

"Piknik" medové kuličky - kokosové

Kuřecí prsa po asijsku

Kuřecí prsa po asijsku

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Mrkvový dort Pedro

Mrkvový dort Pedro

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

156
Dýňová tortila
Dýňová tortila
76
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
39
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…
39
Máslové řízky
Máslové řízky
35
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Zdrcený Brad Pitt (61): Zemřela nejdůležitější žena jeho života!

Zdrcený Brad Pitt (61): Zemřela nejdůležitější žena jeho života!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Domácí Uncle Bens
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact