• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domací Tatarka ala dadas
Napište svůj komentář k receptu

Domací Tatarka ala dadas

autor: dadas
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domací Tatarka ala dadas
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • olej
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule 1/4-1/3
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžíce sladkokyselý nálev z okurek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Krom oleje dejte ingredience do mixéru a dobře rozmixujte (ingediencí dejte více či méně podle chuti). Prvni cca deci oleje mužete nalít naráz, potom už dolívejte pomalu po "větsích kapkách" dokud směs nezhoustne na požadovanou míru (pomalu stéká ze lžíce).
2
Nejdůležitější: po dosažení požadované hustoty mixér nevypínejte! Směs se mixováním po krátké chvilce začne zahřívat. V momentě, kdy z tatarky začne stoupat viditelná pára, máte hotovo. Tímto zahřátím se docílí dobrého spojení oleje s chutí ingrediencí a kořením. Omačku přelijte do sklenice a nechte rychle zchladit v mrazáku potom přendejte do lednice (aby se tim teplem nezačala kazit).
3
Poznámka: se solí a pepřem opatrně, protože se nemají do čeho vstřebat! Kečup je volitelný, protože tatarku zabarví do růzova, což nemusí ladit oku, ale významnou měrou ovlivní/vylepší chuť. Protože neobsahuje žadné konzervanty spotřebujte max. do týdne. Kdo nevěří v zahřívání, tak si zkuste zahřát a nezahřát a uvidíte rozdíl .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Falafel ala dadas

Falafel ala dadas

Domácí tatarka

Domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patrick Schmitt | 22. 2. 2008 17:17

    Recept jsem vyzkoušel dle návodu a rad. Výsledek ovšem spíše zklamal. Konzistence byla správná, nicméně chuťově to tatarku jen vzdáleně připomínalo, takže to nakonec ani nikdo nejedl...Ani pozdější pokusy to dochutit to nenapravily...

  • dadas | 6. 10. 2007 12:48

    Olivovej olej jsem nikdy nezkousel, ale proc ne?! Vyzkouset se ma vsechno. Osobne si myslim ze to, ale asi nebude ono.

  • Anonym | 22. 9. 2007 13:33

    RADŠI OLIVOVÝ

  • milan predikant | 22. 9. 2007 12:25

    muzu pouzit olivovi olej?

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Nakládané okurky Olej Pepř mletý Sladkokyselý nálev z okurek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pomazánka na topinky

Sýrová pomazánka na topinky

Mrkvová polévka s bramborem

Mrkvová polévka s bramborem

Kuřecí barbeque salát

Kuřecí barbeque salát

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Boršč III.

Boršč III.

Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

Jogurtová krkovička zapečená s…

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

38
Porn Star Martini
Porn Star Martini
38
Souvlaki s tzatziki
Souvlaki s tzatziki
33
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
32
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
27
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Domací Tatarka ala dadas
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact