• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domací Tatarka ala dadas
Napište svůj komentář k receptu

Domací Tatarka ala dadas

autor: dadas
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domací Tatarka ala dadas
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • olej
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule 1/4-1/3
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžíce sladkokyselý nálev z okurek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Krom oleje dejte ingredience do mixéru a dobře rozmixujte (ingediencí dejte více či méně podle chuti). Prvni cca deci oleje mužete nalít naráz, potom už dolívejte pomalu po "větsích kapkách" dokud směs nezhoustne na požadovanou míru (pomalu stéká ze lžíce).
2
Nejdůležitější: po dosažení požadované hustoty mixér nevypínejte! Směs se mixováním po krátké chvilce začne zahřívat. V momentě, kdy z tatarky začne stoupat viditelná pára, máte hotovo. Tímto zahřátím se docílí dobrého spojení oleje s chutí ingrediencí a kořením. Omačku přelijte do sklenice a nechte rychle zchladit v mrazáku potom přendejte do lednice (aby se tim teplem nezačala kazit).
3
Poznámka: se solí a pepřem opatrně, protože se nemají do čeho vstřebat! Kečup je volitelný, protože tatarku zabarví do růzova, což nemusí ladit oku, ale významnou měrou ovlivní/vylepší chuť. Protože neobsahuje žadné konzervanty spotřebujte max. do týdne. Kdo nevěří v zahřívání, tak si zkuste zahřát a nezahřát a uvidíte rozdíl .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Falafel ala dadas

Falafel ala dadas

Domácí tatarka

Domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patrick Schmitt | 22. 2. 2008 17:17

    Recept jsem vyzkoušel dle návodu a rad. Výsledek ovšem spíše zklamal. Konzistence byla správná, nicméně chuťově to tatarku jen vzdáleně připomínalo, takže to nakonec ani nikdo nejedl...Ani pozdější pokusy to dochutit to nenapravily...

  • dadas | 6. 10. 2007 12:48

    Olivovej olej jsem nikdy nezkousel, ale proc ne?! Vyzkouset se ma vsechno. Osobne si myslim ze to, ale asi nebude ono.

  • Anonym | 22. 9. 2007 13:33

    RADŠI OLIVOVÝ

  • milan predikant | 22. 9. 2007 12:25

    muzu pouzit olivovi olej?

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Nakládané okurky Olej Pepř mletý Sladkokyselý nálev z okurek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mexické placky tortillas z mouky

Mexické placky tortillas z mouky

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Turecký med

Turecký med

Meruňková marmeláda

Meruňková marmeláda

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Čokoládový koláč "kokoska"

Čokoládový koláč "kokoska"

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

117
Dýňová tortila
Dýňová tortila
80
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
79
Máslové řízky
Máslové řízky
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Domací Tatarka ala dadas
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact